|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Szukam opinii na temat salonu IMPRESJA (Rzeszów)
Czy ktoras z Was zamawiała cos tam, szyła, jak z obsługą??
Postanowiłam u Nich zamówic moja wymarzona suknie ślubną, bedzie sprowadzona az zza granicy. Prosze o opinie i komentarze
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam opinii na temat salonu IMPRESJA (Rzeszów)
Byłam tam kiedy rozglądałam się za sukniami ślubnymi...Zaraz po wejściu do salonu wyszła Pani która śledziła mnie wzrokiem, zaczęła się wtrącać które suknie są ładne itp. namawiać do mierzenia-chociaż żadna nie zwróciła mojej uwagi na tyle, żebym chciała ją mierzyć-kiedy jej powiedziałam, że nie chcę żadnej mierzyć była wyraźnie niezadowolona...A byłam w salonie przy ul.Piłsudskiego.
Tyle ja mogę na ten temat powiedzieć, bo ostatecznie wybrałam suknię w innym salonie w Rzeszowie ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A w jakim jeśli można?
![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny podbijam wątek.. a właściwie to mam pytanie, ja zamawiałam tam sukienkę i oni spóźniają się z terminem prawie 2 tyg. , ślub za 1,5 tygodnia a ja nadal nie mam sukienki, mam nadzieję, że wszystko będzie ok, bo suknia ma być dziś lub jutro, ale czy mogę ich pociągnąć jakoś do odpowiedzialności jeśli coś będzie nie tak? , i tak w sumie naraziły mnie teraz na duży stres.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.