|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Super sklepik z ciuszkami we Wrocławiu
Dziewczyny kochane,jakis czas temu znalazlam malutki sklepik z rewelacyjnymi ubraniami i postanowilam sie podzielic z Wami moim odkryciem.Jest to malutki sklep kolo VIII Lo.Jest naprawde malutki i malo osob o nim wie.Wlascicielka tego sklepu sprowadza ubrania z Holandii,Niemiec,Francji. W wiekszosci sa to ubrania markowe i naprawde tanie biorac pod uwage ceny w innych sklepach.Najlepsze jest to ze im czesciej sie tam kupuje to ta Pani robie znizki.Ja ostanio kupilam sobie spodnie Pepe ktore kosztowaly 170zl a z racji tego ze czesto tam kupuje zaplacilam za nie 120zl.Im wiecej kupicie tym mniej zaplacicie
.Naprawde polecam.Dokladnie jest to miedzy VIII LO a zakladem pogrzebowym kolo Ronda.Jesli sie zdecydjecie tam pojsc to napiszcie jak wam sie podoba to moje odkrycie Pozdrawiam
Edytowane przez 7777777 Czas edycji: 2005-07-13 o 10:51 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Super sklepik z ciuszkami we Wrocławiu
hmmm......IX LO a Rondo.....to pół Wrocławia..IX LO jest koło Galerii Dominikańskiej ..........pewnie chodziło Ci o VIII LO....na Zaporoskiej.....to tak w kwestii sprostowania....
.......dzięki za info...mi troszke nie po drodze...ale może się skuszę na odwiedziny... |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=nobilistka]hmmm......IX LO a Rondo.....to pół Wrocławia..IX LO jest koło Galerii Dominikańskiej ..........pewnie chodziło Ci o VIII LO....na Zaporoskiej.....to tak w kwestii sprostowania....
.......dzięki za info...mi troszke nie po drodze...ale może się skuszę na odwiedziny...[/QUOT Fakt,cos mi sie pomieszalo
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Mogłabyś napisać na jakiej konkretnie jest ulicy, nie znam jesz cze Wrocławia a chętnie wybrałabym się do tego sklepiku
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
I tu jest problem... Nie wiem jaka to ulica.Jesli dojedziesz na Rondo i tam zapytasz o zaklad pogrzebowy to musisz isc od tego zakladu w strone Zaporowskiej i jakies 200-300 metrwo od tego zakladu jest ten sklepik.Ktos Ci powie gdzie jest ten zaklad i ul. Zaporowska.Jak moja Mama wroci z pracy to zapytam jaka to ulica i napisze.Mam nadzieje ze jakos trafisz
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
aga wiesz co ostatnio mnie mela do tego sklepiku zaprowadziła i się zakochałam z w jednych spodniach.. a w sumie to nawet w dwóch parach.. po co ty jej o nim mówiłaś.. teraz mi chodzą po głowie cały czas, a kasy brak..
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
a tak poza tym to mogłabyś czasem to gg włączyć
![]() buźka
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Mowilam ze fajny jest ten sklep to sie ociagalyscie zeby tam pojsc.A jakie spodnie??Wczoraj byla nowa dostawa wiec jutro tam na bank ide.A tak przy okazji jak Twoj kurs??Wlasnie sie szykuje do pracy
Buziaki
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
jedne takie jeansy jasne troche poprzecierane z takim fajnym plecionym paskiem a drugie beżowe bojóweczki z haftowaną nogaweczką! piękne! a kurs wczoraj zakończyłam pozytywnie hyhy
a gdzie do pracy ?? w tej solce jednak czy gdzie? weź włącz gadu kobito!!
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie wrocilam ze spaceru z psina, poniewaz mieszkam w miare blisko, chcialam tam zajrzec.
sklep jest na zaporoskiej. w 1/3 drogi VIII LO- Rondo. jest to taka mala budka, przylegajaca do garazy. sklep jest czynny od 12 do 18. ja tam bylam z 10 min po 12 i byl nieczynny. |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
uuuuu...
to pewnie panie, które tam pracują zaspały hehe
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
nie na temat, ale pragnę poinformować Wizażanki planujące większe zakupy we Wrocławiu,że nastąpił czas wieeeelkich przecen (mówię o centrum, na bielanach i w in. koronach nie byłam)
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
|
#13 | |
|
Joanna d'Moder
|
Cytat:
coś o tym wiem Roxi Wczoraj wybrałam się do Galerii,tak bez żadnych planów zakupowych i wróciłam z 2 bluzkami ,a najfajniejsze jest to,że z kieszeni ubyło 45 zł,a gdybym chciała choć jedną z nich kupić przed obniżka, to bym musiała zapłacić 60 zł.Kocham wyprzedaże
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.

.Naprawde polecam.Dokladnie jest to miedzy VIII LO a zakladem pogrzebowym kolo Ronda.Jesli sie zdecydjecie tam pojsc to napiszcie jak wam sie podoba to moje odkrycie