|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Sesja zdjęciowa dla pary
Witam Was wszystkie i każdą z osobna
![]() Mam do Was pytanie i będę wdzięczna za każdą nawet najmniejszą inspirację. Mój mężczyzna na Naszą 7 rocznicę zrobił mi niespodziankę i wymyślił wspólną sesję w studio. Oboje nie mamy nic do czynienia z szeroko pojętą modą, modelingiem itp. Ot tak taka po prostu niecodzienna pamiątka dla Nas. Moje pytanie jest takie czy któraś z Was ma jakiś pomysł na taką sesję w studio? Od razu powiem że jesteśmy jeszcze przed spotkaniem z fotografem w sprawie ustalenia szczegółów. A ja nie chciałabym pójść na to spotkanie z zupełnie pustą głową. Fotograf na pewno będzie miał jakąś wizję takiej sesji jednakże chciałabym mieć jakikolwiek wkład w ten pomysł ale jako że nigdy nie brałam udziału w takim przedsięwzięciu to nie mam nawet pojęcia od czego zacząć się zastanawiać nad szczegółami. W związku z tym proszę Was drogie Forumowiczki o pierwsze skojarzenia , może coś mnie zainspiruje?? ![]() Wiem że na forum był już poruszany podobny wątek jednakże dotyczył on pojedynczych sesji dziewczyn dlatego założyłam nowy . Mam nadzieję że nikogo nie urażę tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Sesja zdjęciowa dla pary
ostatnio widziałam na profilu mojej koleżanki fajną sesję "parową"
tylko do tego bedzie potrzebny jakis "balkon" "wyciąg" bądź coś takiego dla fotografa, gdyż... para lezy na ziemi w roznych pozycjach i na podłożu rysuje się np. kredą, prezent który facet wrecza dzicwyznie, albo kwiatka. itp mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi, jak nie to się spytam koleżanki czy mogę z jedno jej zdjęcie udostępnić ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zależy jak bardzo sensualne chcecie mieć zdjęcia. Jeśli nie wstydzicie się nagości (od pasa w górę) to przepiękne będą czarno-białe zdjęcia w ciasnych kadrach, gdzie partner zakrywa Ci dłońmi piersi stojąc np. za Tobą, etc. Gdzie ukazujecie multum emocji i praktycznie zapominacie o stojącym obok fotografie. Widziałam już kiedyś zdjęcia z takiej sesji i były absolutnie przepiękne, a jaka cudna pamiątka!
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was po dłuuugiej przerwie spowodowanej wieloma przyczynami. W każdym razie chciałam Wam podziękować za tamte odpowiedzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.