|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
guzek pod pachą - pilnie
witam
może któraś z Was miała z czymś podobnym do czynienia i odpowie mi czy trzeba lecieć z tym do lekarza i co to może być. tydzień temu wyczułam lekkie spuchnięcie pod pachą i gdy dotykałam trochę mnie bolało to miejsce ale tylko przy lekkim uciśnięciu. po dwoch dniach przeszło. dziś natomiast pod drugą pachą poczułąm jakby malutki guzek który praktycznie nie boli nawet przy mocnym dociśnieciu. zastanawiam sie czy to cos waznego, skoro samo przeszlo to czy jest sens lecieć do lekarza? może mieć znaczenie to, że tydzień temu byłam dość przeziębiona, wczoraj natomiast obudziłam sie z kaszlem. nigdy przy przeziebieniu nie mialam nic takiego, ale skłaniam się ku temu, że to może mieć coś wspólnego. nie chce cudować , więc co o tym myślicie? a jesli lekarz to ginekolog czy ogolny...? z gory dzieki za odpowiedz i mam nadzieje że dobrze umieściłam wątek
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: guzek pod pachą - pilnie
to może być zator kanalika potowego, mam takie dość często, małe zgrubienie pod pachą. to raczej nic poważnego, można poczekać, aż samo zniknie, powinnaś odstawić na jakiś czas antyperspirant
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: guzek pod pachą - pilnie
Ja miałam cos takiego
![]() ![]() ![]() To nie jest nic groźnego. Proponowała bym Ci abyś poszła do lekarza tak dla proformy i pewnosci. Powodzenia ![]() Ps. Ja bylam u ogolnego lekarza.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:40.