|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nabłyszczacz do włosów
Witam
![]() Używałam juz wielu nabłyszczaczy do włosów i żaden nie spełnia moich oczekiwań..włosy dalej są matowe ;( Czy znacie jakieś dobre nabłyszczacze? Najlepiej żeby były bez alkoholu i miały jakiś ładny zapach, ale głównie chodzi mi tylko o to aby włosy miały połysk ![]()
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nabłyszczacz do włosów
Cytat:
W takiej sytuacji musisz nawilżyć i odżywić włosy, bo pakowanie na nie coraz więcej nabłyszczacza nic nie da. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Fajny ma firma Stapiz. Spełnia oba kryteria
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Jedwab do włosów dobrze działa..Przynajmniej jak dla mnie i wszystkich znanych mi osób
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ja za to moge polecic ampulki wzmacniajace do wlosow
![]() lepiej podbudowac je od srodka zeby byly zdrowe i swiecily blaskeim zdrowia ^ po ampulkach midollo wlasnie takie sa ![]() zawieraja tylko naturalne skladniki. Ja od ponad 1,5 roku walcze o zdrowe wlosy...a jedno uzycie tej ampulki umocnilo mnie w przekonaniu ze to naprawde dobry produkt!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
niestety nie ma go w KWC , ale jest watek..gdzie dziewczyny opisuja i wyrazaja opinie..
ja innych rzeczy z tej firmy nie probowalam ale ampulki uwazam ze sa swietne ![]() wystarczy szampon..<byle nie oczyszczajacy..tzn przy moich 'puszacych'sie wlosach sie taki nie sprawdza..wole bardziej kremowa konsystencje..uzywam poczatkowo pol ampulki na tydzien bo cala ma ok 13ml ale to za duzo na jedno uzycie ![]() jezeli jestescie zainteresowane ..preparat sie nayzwa ampulki Midollo di Bamboo ![]() link do watku..o tym i innych produktach http://www.google.pl/url?q=https://w...oSMOqYzLfWUdXA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe jaki ma skład, masz gdzieś pudełko?
![]() Chętnie bym spróbowała, ale kuracja jest diabelsko droga ![]() Jak kogoś stać, to czemu nie spróbować, ale są też tańsze sposoby regeneracji włosów, które przynoszą lepsze efekty, niż ciągłe nabłyszczanie ![]() Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-02-10 o 00:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
na poczatku kupilam w hurtowani fryzjerskeij 2 ampulki za 20zl..czyli na caly miesiac..drogeryjne odzywki tez tyle kosztuja! ![]() a na allegro..jest taniej..i jak opakowanie zawiera 12 ampulek to masz na 24tygodnie ![]() dla mnie to samo gdybym robila powiedzmy co miesiac zakupy w drogerii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ponawiam pytanie, masz gdzieś pod ręka pudełko ze składem? Bo w internecie nie mogę znaleźć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Skład: Aqua/Water, Propylene Glycol, Lauryn, Pyrrolidone, PEG-40 Hydrogenated Castrol Oil, Parfum/Fragrance, Cetrimonium Chloride, Imidazolidinyl Urea, Polyquaternium-7, Hydrolyzed Wheat Protein, Styrene/Vp Copolymer, Polysorbate 80, Citrid Acid, Sodium Dehydroacetate, Sorbicacid, Sodium Methylparaben, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Glyceryn, Tetrasodium Edta, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Bambusa Vulgaris Extract, Hydrolyzed Keratin, Zinc Chloride, Manganese Chloride, Cuprid Chloride, Magnesium Chloride, Ferric Chloride, Calcium Chloride.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
no skład powalający nie jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
grunt ze u mnie przynajmneij zadzialaly bo chodzilo mi o zdrowe lisniace wlosy iiii coraz czesciej widze ze takie sa
![]() juz nie prostuje wlosow od 2 lat..nie susze ...uzywalam roznych rzeczy juz na wlosy i olejowanie i suplementy diety przerozne ale w dalszym ciagu byly takie 'puchate'..dopiero po amuplkach widze roznice ![]() i nawet wydobyly z moich wlosow fale ..co wczesniej bylo trudne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.