|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Multimedialny kurs tańca...?
Takie pytanie zadałam również na wątku o tańcu na forum Dusznym, ale tu zagląda jednak więcej osób
![]() Sprawa wyglada tak: Strasznie chciałabym nauczyć się chociać podstawowych kroków różnych tańców ![]() Linki do kilku, które mnie szczególnie zainteresowały: 1. http://allegro.pl/item99350457_cd_dv...urs_tanca.html 2. http://allegro.pl/item100299187_nauk...vd_muzyka.html 3. http://allegro.pl/item101068204_kurs..._tanczyc_.html Wiem, że taki kurs to nie to samo, co prawdziwy, brak jest kontaktu z "żywym" nauczycielem itd. ale jednak ciekawa jestem, czy jakieś Wizażanki mają może takie kursy i co o nich sądzą. Czy można się z nich nauczyć chociaż podstaw, czy to zwykłe wyrzucanie pieniędzy w błoto? Również jak ktoś nie ma takiego kursu, ale zdanie i tak ma to proszę się wypowiadać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Multimedialny kurs tańca...?
Proponuję jednak,aby nauczyć Cię tańczyć ktoś, kto potrafi. Może jakaś koleżanka, bądź przystojny kolega?
Ja sama zajmowałam się tańcem, głównie latynoskim (salsa- moja miłość) naprawdę cieżko jest uczyć się z płyt, to przynosi marne efekty, gdy Cie ma kto korygować Twoich błędów.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Up...
![]() (Bo się nie mogę zdecydować czy zamawiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
No więc już Ci wszytsko mówię
![]() Najpierw zobaczyłam cenę - więc 25 zł, to bardzo mało - możesz zaryzykować, spokojnie ![]() Teraz mój stosunek do takich "wynalazków". Powiem Ci szczerze, że z płyty o wiele trudniejs ię nauczyć. Swojego czasu idziałam parę takich filmików i w niektórych były błędy... Po drugie nie wiem czy jest to film z udziałem Polaków(?), bo jeśli nie to są pewne różnice (drobne) w tańcach, ale Ty chyba nie chcesz tańczyć turniejowo (?), więc ten elemnt możemy wykluczyć ![]() ![]() ![]() P.S. Szkoda, że nie mieszkasz we Wrocławiu...
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
jessy dziekuję Ci bardzo
![]() Tak, widziałam próbki tych filmów i są tam Polacy ![]() Wiem, ze to nie to samo co kurs, ale ja po prostu chcę sie pouczyć dla przyjemności, a nie żeby wygrywać jakies turnieje ![]() ![]() Miałam wątpliwości, czy warto wyrzucać na to pieniądze, ale... 25 zł to w sumie majatek nie jest ![]() Dzieki jeszcze raz za odpowiedź ![]() P.S. Czemu szkoda, że nie mieszkam we Wrocławiu?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Też tak sądzę 25 zł to nie majątek, więc w razie czego nie będzie to taka strata. A czegoś się na pewno nauczysz
![]() P.S. Bo sama bym Cię nauczyła, sprawdzając swój talent trenerski ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Faktycznie szkoda, ze nie mieszkam we Wrocławiu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ech...ale zawsze możesz napisać PW, będzie mi miło
![]() Miłej nauki ![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Wiem, że to stary temat, ale chciałam zapytać komu właściwie udało się czegoś nauczyć z multimedialnych kursów tańca? Mój mąż pracuje na różne zmiany więc nie zapiszemy się na zwykły kurs, a bardzo chcielibyśmy się poduczyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.