|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wysoki glos u chlopaka.
Niedawno rozmawialam z moim kolega przez telefon ku mojemu zdziwieniu mial wysoki, piskliwy glos co wprawilo mnie zaklopotanie. Powiedzial ze na codzien nie ma takiego glosu, ze to przez stres. Czy to mozliwe zeby przez to mial tak bardzo piskliwy glos? Co sadzicie o takim glosie u mezczyzn?
|
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wysoki glos u chlopaka.
a czemu musiał Ci sie tlumaczyc z tego, ze to przez stres? chyba go nie wysmiałas ani nic :/?
Ile wy macie lat? moze przechodzi mutacje.. bo zakladam, ze znacie sie tez z 'reala' ? |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiscie ze go nie wysmialam, rozumiem to. Nie mam pojecia dlaczego mi sie tlumaczyl, a bylismy dla siebie znajomymi ktorzy jak dotad znali sie z widzenia. Mutacji nie moze przechodzic bo jest doroslym mezczyzna.
|
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
aha no to moze juz taki glos ma ;p skoro sie znaliscie tylko z widzenia, a nie gadaliscie, moze taki zawsze mial;p
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
no moim zdaniem ma, stres duzo nie zmienia glosu.. to kolega czy kroi sie miedzy wami cos wiecej?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
wiesz glupio zeby przeszkadzał Ci glos w Twoim potencjalnym chlopaku.. albo to zaakceptujesz i sie przyzwyczaisz, albo ..;p
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
oj no dajcie spokój, to jest tylko głos;p może po prostu coś niefajnego mu się z gardłem dzieje.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

ale to chyba nie jest przyczyna zalamania jego glosu.