|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
SE xperia x10 mini pro.
Hej.
Od dzisiaj jestem właścicielką tego smartfona i nie wiem czy jestem jakaś przygłupia ale nie mogę znaleźć folderu z muzyką. Wgrałam przez komputer muzykę i odtwarzacz działa ok, ale nie mogę usunąć ręcznie wybranych piosenek, zmienić nazwy ani nawet nie potrafię znaleźć tego folderu. Gdzie on się znajduje? Bo chyba musi być? Proszę o pomoc ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: SE xperia x10 mini pro.
;>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
jest gdzieś pewnie na karcie pamięci, podłącz telefon do komputera i włącz wyszukiwanie, wpisz tytuł jakiejś piosenki powinno Ci wyskoczyć gdzie ona jest
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zla panienka dzięki, po podłączeniu do kompa wiem jak znaleźć tylko chodziło mi żeby w telefonie przy tym grzebać.
Dowiedziałam się że trzeba z android market ściągnąć jakiś menedżer plików. Widzę że będę się musiała trochę pobawić, żeby przystosować do siebie telefon no ale to nic, aplikacje z marketu są darmowe więc nie jest tragicznie.
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
aha w takim razie nie powinnaś mieć problemów na markecie łatwo wszystko znajdziesz
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Jeśli chcesz usunąć jakąś piosenkę to klikasz w tę nutkę (czyli odtwarzacz) , ja ją mam na ekranie u góry po prawej stronie. Dalej klikasz ten folder z nutką po lewej stronie,następnie klikasz klawisz pierwszy od lewej ten z ikonką czterech kwadracików na telefonie i jest tam napisane "usuń kilka"-klikasz to i zaznaczasz co chciałabyś usunąć
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie tak. Też mam xperię x10 mini pro i zajęło mi parę dni ściągnięcie sobie wszysktich potrzebnych programów. co do odtwarzania, to wolę winampa. ale szukam czegoś jeszcze lepszego. polecam ściągięcie latarki ![]() czy u was też w zgranych piosenkach literki polskie typu ą, ę się pozmieliały w jakieś znaczki ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
U mnie też jest nutka w prawym górnym rogu i tam mogę wszystko pousuwać
![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Możesz mi napisać jeszcze ile trzyma Ci bateria ? Mam ten telefon od wczoraj i jestem nim zrozpaczona :| Otworzenie jednej strony www dosłownie na minutke zeżarło mi 20 zł.. same probemy z tym telefonem.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
do internetu radzę wykupić jakiś pakiet danych albo korzystać z wifi
a z marketu ściągnąć jakiś program z apn, blokuje niepotrzebne korzystanie z internetu przez telefon i wyłączyć automatyczne aktualizacje
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bateria trzyma niestety krótko jeśli coś robię na tel pomijając dzwonienie i pisanie smsów to jest to 1.5 dnia . Więc szału nie ma nie ruszam się do pracy bez ładowarki. Na internet polecam jakieś pakiety ![]() Chociaż ja nie korzystam z neta chyba że jest dostęp wo Wifi więc wtedy za free jest ![]()
![]() |
![]() |
#14 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I mam jedno pytanie jeszcze : można wyłączyć w smsach polskie znaki ? ![]() Macie jeszcze jakieś przydatne rady odnośnie tego telefonu, żebym nie wyrzuciła go przez okno ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
No właśnie sama nie wiem jak, piszę na klawiaturze do tej pory bez polskich znaków niestety
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a jak to jest właśnie z tym internetem w se xperia x10 mini pro?
Kiedyś musiałam wyłączyć gprs,bo po doładowaniu konta (30zł) na drugi dzień byłam na minusie. Pani z obsługi powiedziała mi,że telefon automatycznie uruchamia sobie wejście do internetu. Co zrobić,żeby surfować w internecie a żeby nie być na minusie? Są na to jakieś pakiety? I jeszcze jedno, czy ściągnięcie aplikacji z android market coś kosztuje? Czy samo wejście do tego marketu (czyli kliknięcie w ikonkę) już coś kosztuje?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
jeśli nie masz pakietu na internet albo nie łączysz się przez wifi to wejście na market będzie płatne, musisz odznaczyć w ustawieniach żeby nie aktualizował się automatycznie i ściągnąć aplikacje z apn, są bezpłatne wersje, tam wszystko jest napisane, nie ściągniesz płatnej aplikacji jeśli nie podasz tam danych karty kredytowej itepe
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
aha,dziękuję za odpowiedź
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Cześć, pisze tutaj bo to dotyczy tego telefonu. Otóż nie działa mi dźwięk gdy stukam wybierając jakiś numer telefonu. Do tej pory wszystko było ok a tu nagle dziś nie działa. Dodam, że nigdzie mi nie upadł ani nic . Gdy przyłożę ucho do głośnika słychać słaby dźwięk, inne dźwięki typu muzyka działają bez zarzutu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.