|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
KW: Nivea Visage, Kremowy żel do mycia twarzy z nawilżającymi mikrogranulkami, aloesem i rumiankiem (cera sucha i wrażliwa)
Kochane panie, mam ogromny problem! Otóż mam duży kłopot z doborem kosmetyków do mojej szalonej buźki. Niby mieszana, ale bardzo wrażliwa, łatwo piecze, swiędzi, kaprysi, nawet jak używam kosmetyku jakiś czas, to potrafi się uczulić. Łatwo się przesusza, ale mam skłonności do wyprysków i zaskórników , przydko blokują mi się pory. Po badaniu w aptece wiem, że jest bardzo odwodniona. Może wiecie jakiego żelu do buzi powinnam używać ( ta Nivea bedzie dobra ?), jaki wybrać tonik i mleczko i najważniejsze: krem nawilżający! Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Aha i może znacie jakiegoś dobrego dermatologa w Warszawie? Albo kosmetyczkę, która mi pomoże?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: KW: Nivea Visage, Kremowy żel do mycia twarzy z nawilżającymi mikrogranulkami, aloesem i rumiankiem (cera sucha i wrażliwa)
jeśli chodzi o oczyszczanie cery, to powinien Ci sie spodobać Physiogel lub żel Toleriane, ewentualnie pianka Citrobiotic. Wszystkie są bardzo delikatne. pianka jest niestety perfumowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Re: KW: Nivea Visage, Kremowy żel do mycia twarzy z nawilżającymi mikrogranulkami, aloesem i rumiankiem (cera sucha i wrażliwa)
ja uwielbiam NIVEA to moja ulubiona firma ma ona w swoim asortymencie duzo kremow ktore nadaja sie do cery wrazliwej, musisz poczytac na opakowaniach, ja jestem zadowolona ale ja nie jestem alergiczka, moja mama ma taki sam problem jak ty uzywa krem ktory po jakims czasie ja uczula, ostatnio mi pisala ze trzyma sie jednego(co podobno nie jest wlasciwe), ale jak dlugo sam nie wie. Moze powinnas mniec przynajmniej dwa kermy ktore twoja skora dobrze znosi i gdy jeden ci sie konczy uzyc drugiego, zeby skladniki w kremie sie za bardzo nie skumulowaly w skorze? Moze to bedzie nejlepiej, chce pomoc ale nie wiem czy to dobrze robie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a mnie kremy nivei uczulaja chociaz moja skora raczej sie nie uczula na kremy
wlasnie kupilam krem young(miraculum)-nawilzajacy krem odzywczy do twarzy i pod oczy do skory wrazliwej,suchej i normalnej i sie zakochalam ![]() moze tonik lagodzacy garniera?? albo wybierz sie do apteki np w wola park-tej na dole tam jest duzo kosmetykow wystawionych i mozna sobie pobuszowac ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.