|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Radio Zet
Słuchacie,lubicie? Jaki jest Wasz ulubiony program?
Dzisiaj z ciekawości weszłam na stronę radia zet w celu obejrzenia wszystkiego "od kuchni" (praca w radiu zawsze mnie interesowała). I co mnie zdziwiło? Że pani Marzena Chełminiak nie pokazuje się podczas wywiadów, co więcej nawet cenzurują jej twarz. http://www.radiozet.pl/Programy/Radio-ZET-od-Kuchni przykład 00;45 Rozumiem,że chce zachować anonimowość i chce być kojarzona tylko i wyłącznie ze swoim głosem,a nie twarzą ale trochę to dziwne. Wydaje się fajną kobietą,a jako wzrokowiec chciałam zobaczyć kogo codziennie słucham od 6 rano a tu zonk . Przepraszam za temat,ale tż wyjechał i muszę komuś pogadać bez sensu. ![]() btw. ma baaardzo przyjemny głos!
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Radio Zet
Marzena Chełminiak jest niejako fenomenem. Parę lat temu była gościem w jakimś programie bodajże na tvn style i także jej twarz była zasłonięta. Moim zdaniem to jest fajny pomysł na siebie - pracuje tylko głosem i tylko z tego chce być znana.
Jakiś czas temu szukałam zdjęć Marzeny Chełminiak w internecie. Nie znalazłam ani jednego.
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
A połowa Marzeny Chełminiak wystarczy?
![]() http://www.radiozet.pl/Radio/Ludzie-...ena-Chelminiak
|
|
|
#4 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Z tego co kojarzę, to chyba w "Ja wam pokażę" występowała, ale nie pamiętam czy było ją tam widać. Może warto sprawdzić. W obsadzie jest.
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
Kiedyś był z nią wywiad w Twoim Stylu (pokonała raka) i tam tłumaczyła właśnie, że pracuje głosem i nie zależy jej na rozgłosie.
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Kurczę,pamiętam kiedyś byłam w sklepie i przede mną jakaś kobieta stala i rozmawiała przez telefon. Miała taki znajomy głos i przez następne kilka dni tylko o nim myślałam. Okazało się,że była to Agnieszka Kołodziejska bodjaże. Dziwnie jest widzieć osoby, które słyszysz codziennie i ich wygląd zostaje dla nas zagadką.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.

Wydaje się fajną kobietą,a jako wzrokowiec chciałam zobaczyć kogo codziennie słucham od 6 rano a tu zonk
.