Co to moze byc?!! Tiki nerwowe? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-16, 12:27   #1
Ewelina155
Przyczajenie

Co to moze byc?!! Tiki nerwowe?

Od niedawna spotykam sie z chlopakiem.Zauwazylam jednak ze ma jakies dziwne tiki nerwowe.Czasem porusza reka co dla 'zwyklego' czlowieka wydaje sie to normalne ale jesli siedzi sie z Nim dluzej to widac ze te ruchy sie powtarzaja, do tego czasem dziwnie nim rusza.Tzn jak sie do niego przytulam to takie dziwne uczucie jest jakby bylo mu zimno.Nie dzieje sie tak przez caly czas tylko co kilka minut.Troche krepuje sie Go zapytac co mu jest ale troche mnie to zastanawia.Niestety nie potrafie tego inaczej wytlumaczyc.Co to moze byc??I jakie moga byc powody?

_________________________ _________________________ ________ _

Zapytalam czemu go tak czasem trzesie jakby bylo mu zimno.Powiedzial ze nic mu nie jest i mysli ze to z podniecenia a nie mial tak wczesniej bo nikt na niego tak mocno nie dzialal ale cos mi sie wydaje ze kreci.Kilka razy zadawalam mu to samo pytanie a on ciagle trzymal sie jednej wersji.Nie mam pojecia czy uwierzyc mu w to czy jeszcze troche popytac.Jakos mi sie wierzyc nie chce zeby takie objawy mial tym ze na niego dzialam.Popytam jeszcze znajomego ktory spedza z nim troche czasu,moze on tez zauwazyl te tiki..
Ewelina155 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-16, 13:30   #2
cooone
Zakorzenienie

Dot.: Co to moze byc?!! Tiki nerwowe?

Cytat:
Napisane przez Ewelina155 Pokaż wiadomość
Od niedawna spotykam sie z chlopakiem.Zauwazylam jednak ze ma jakies dziwne tiki nerwowe.Czasem porusza reka co dla 'zwyklego' czlowieka wydaje sie to normalne ale jesli siedzi sie z Nim dluzej to widac ze te ruchy sie powtarzaja, do tego czasem dziwnie nim rusza.Tzn jak sie do niego przytulam to takie dziwne uczucie jest jakby bylo mu zimno.Nie dzieje sie tak przez caly czas tylko co kilka minut.Troche krepuje sie Go zapytac co mu jest ale troche mnie to zastanawia.Niestety nie potrafie tego inaczej wytlumaczyc.Co to moze byc??I jakie moga byc powody?

_________________________ _________________________ ________ _

Zapytalam czemu go tak czasem trzesie jakby bylo mu zimno.Powiedzial ze nic mu nie jest i mysli ze to z podniecenia a nie mial tak wczesniej bo nikt na niego tak mocno nie dzialal ale cos mi sie wydaje ze kreci.Kilka razy zadawalam mu to samo pytanie a on ciagle trzymal sie jednej wersji.Nie mam pojecia czy uwierzyc mu w to czy jeszcze troche popytac.Jakos mi sie wierzyc nie chce zeby takie objawy mial tym ze na niego dzialam.Popytam jeszcze znajomego ktory spedza z nim troche czasu,moze on tez zauwazyl te tiki..

Jeżeli pytałaś wielokrotnie, a on Ci odpowiedział, to po co chcesz go dalej zamęczać pytaniami? Jeżeli naprawdę to tiki, to powie Ci o tym jeżeli będzie chciał, nie naciskaj. Chyba nie wpływa to tak znacząco na wasze relacje, że musisz go tak męczyć
cooone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości