|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kosmetyki Synergen - weredka
Po ciężkich bojach ze śniegiem i trudnej jeździe do Rossmanna odebrałam zestaw kosmetyków Synergen. Przejrzałam zawartość w domu i powoli zabrałam się za testowanie. Na pierwszy rzut poszedł punktowy żel przeciwko wypryskom, bo akurat się pojawiły. Zaaplikowałam na noc i po nocy prawie nic już nie było. Tak więc w mojej ocenie żel warty polecenia. Reszta czeka na swój czas.
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki Synergen - weredka
Po punktowym żelu przyszedł czas na antyperspirant w kulce. Będzie to chyba mój ulubiony i najczęściej stosowany kosmetyk z całego zestawu. Delikatny zapach aż zachęca do użycia. Zastosowany rano działa do samego wieczora bardzo skutecznie. Choć nie byłam przekonana do antyperspirantu w kulce, to jednak jestem mile zaskoczona i oceniam kosmetyk na piątkę.
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Muszę przyznać, że jestem zachwycona większością testowanych kosmetyków. Mój numer jeden to nadal antyperspirant, ale o dominację ciągle walczy krem. Użyłam go wczoraj po raz pierwszy i wygląd mojej twarzy mnie zachwycił. Zgodnie z opisem krem matuje i daje to efekty. Dodatkowo skóra jest ładnie nawilżona. Krem na wypryski swoje zadanie spełnił i na razie mi go nie trzeba, ale trzymam go w zanadrzu. Korektor prezentuje się bardzo elegancki i ma wygląd szminki ( mój TŻ dziwił się po co mi taki kolor szminki
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ząbkujące dziecko spowolniło moje testy, bo wieczorami marzę tylko o tym, by paść na łóżko i spać. Podtrzymuję jednak swoje dobre zdanie o antyperspirancie, używanym codziennie. Sprawdza się znakomicie! Strzałem w 10 jest również dla mnie krem. Moja twarz jest po nim przyjemnie nawilżona, ale jednocześnie się nie błyszczy.
Kokosowe masło nie przypadło mi do gustu. Choć dobrze się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy, to zapach jednak mi nie odpowiada. Maseczka ciągle czeka na użycie i to jest jedyny kosmetyk nieprzetestowany jak na razie. Tak więc podsumowując na 6 użytych kosmetyków z 3 jestem zadowolona bardzo, pozostałe są zadowalające.
Zuzia 31 maja 2011 Edytowane przez Weredka Czas edycji: 2012-02-27 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.