|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
grzywka a rzadkie włosy
hej, mam pytanie. Czy grzywka moze optycznie "zagescic" fryzure? mam rzadkie i cienkie wlosy a do tego wysokie czolo i niezbyt fajnie to wyglada. wlosy sa do ramion bo dluzsze beznadziejnie wygladaja, za malo ich jest
![]() a czy bob sie nadaje do rzadkich wlosow? z gory dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: grzywka a rzadkie włosy
tak, bob nadaje sie do cienkich wlosow tylko musisz isc do dobrego fryzjera tkroy umiejetnie poprzez cieniowanie ci je uniesie do gory
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
czesc
ja tez ma dosc cienkie wlosy i wysokie czolo.Grzywke mam na bok lewy scieniowana i pozniej wlosy kolo twarzy wycieniowane stopniowo -kosc policznkowa,nad broda,broda itd(dzieki dobremu fryzjerowi nie wyglada to jak tzw typowe schody a ladnie sie zgrywa) i z lewej strony zostawilam tez troche grzywki i wlosy wycieniowane w ten sam sposob. troszke to trudne to wytlumaczenia. wiec moze tak jeszcze dodam ze jak mam przedzialek blizej prawej strony wiec grzywka w wiekszosci jest na lewa a z prawej zostawiam grubsze pasemko aby uzyskac ten sam efekt cieniowania co z prawej. cale wlosy mam z tylu pocieniowane a dlugosc hm najdluzsze sa do biustu ,jak wezme do tylu to do zapiecia od stanika. nie wiem czy cos z tego mozna zrozumiec ale mysle ze wyglada ok fryzura na cienkie wlosy i czolo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
cześć,
moja koleżnka mając podobne włosy sicieła je własnie na boba i wygląda teraz ekstra.,z tym,ze musisz teraz troche wiecej czsu poswiecac na ich modelowanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
moja kupela też właśnie ścięła włosy na 'boba' i do tego zrobiła prostą grzywkę taką trochę krótszą, włoski przemalowała na intensywny rudy i wygląda rewelacyjnie, wydaje się że włosów jest więcej i cała fryzura jest bardzo odświeżona a tez ma bardzooo rzadkie włosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.