|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Jak obejrzeć film on line ? ACTA ?
Mam taki problem. Od dawien dawna mam konto na seansie 24, filmy oglądałam bez problemu
![]() ![]() Btw. to nie żadna reklama ani senasu ani tego cinemaden ![]() Pytam, bo nie chcę dostać później rachunku przypadkiem ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jak obejrzeć film on line ? ACTA ?
Kosztuje 34,95 euro miesięcznie, a bez karty kredytowej w ogóle nie założysz tam konta.
I could surf the earth on a banana peel Edytowane przez rabid Czas edycji: 2012-02-18 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wpisz w google "cacaoweb" pobierz ![]() jest to programik który omija limity filmowe także się przyda ![]() ![]() ![]() do seriali polecam ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ dużo ich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za info
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Co do oglądania filmów to polecam kinomaniak.tv, albo ☠☠☠☠☠☠☠☠☠. Rejestracja jest całkowicie darmowa(chyba, że kupisz konto premium) i z oglądaniem filmów też nie ma problemu, są bez limitu. Oczywiście użytkownicy premium mają pierwszeństwo, ale ja nigdy tego nie wykupywałam i daję radę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Po zamknięciu mv hostingi takie jak videozer czy videobb zaczęły masowo kasowac pliki, pozostały tylko takie do 200 mb, ale duża częśc filmów przepadła. Podobnie sprawa się ma w odniesieniu do (jeszcze nie dawno funkcjonujących) hostingów videoweed, novamov. Na dzień dzisiejszy z darmowych hostingów dostępne są putlocker, odsiebie lub moviezer, póki co działają. Nie pozostaje nic innego, jak znaleśc film który chcesz obejrzec na jakimś darmowym hostingu. Po usunięciu megavideo ciężko jest znaleśc dobrze działający hosting, na stronach z filmami online, podawane są odnośniki do stron jak podana przez Ciebie, są to strony płatne, a uiszczenie opłaty nie jest równoznaczne z bezstresowym oglądaniem filmów, osobiście odradzam. ACTA nie ma tu nic do rzeczy, a na dodatek jest to umowa nie ratyfikowana, nie działająca, więc nie wiem skąd ten pomysł. Ale cacaoweb jest wtyczką pomagającą omijac limity na megavideo, a megavideo zostało zamknięte, po co jej program do omijania limitów na nieistniejącym już hostingu ?
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Cacaoweb można usunąć z dysku, nie działa już. Nie była to tylko wtyczka na megavideo można było wklejać tam linki z innych, ale teraz jakoś żadne nie działają.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Głównym założeniem cacaoweb było omijanie limitów na Megaupload, czyli: megavideo, plus to inne "pochodne" łapało np. videozer, videobb- reasumując: tak czy siak, teraz cacaoweb jest bezużyteczne. Teraz trzeba poczekac aż nowe hostingi zaczną w pełni działac, ustabilizują się niejako, a doczekamy się zapewne czegoś w stylu cacaoweb do odpowiedniego rodzaju hostingu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.