|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pani dr. Grzesiak - opinie
Witam
![]() Chciałbym skorygować powypadkowy nos u tej Pani, ale różne są opinie, wiem, ze latwo kogos opisac prze internet w dobry czy zly, ale mimo wszystko chcialbym sie czegos dowiedziec o tej Pani ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pani dr. Grzesiak - opinie
ja również przyłączam się do pytania,lecz u mnie chodzi o korekcję odstającego uszka i biorę pod uwagę dr.Grzesiak
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Moja koleżanka zrobiła u dr Grzesiak piersi i ponoć jest bardzo dobrą specjalistką, ja sama zastawiam się nad zabiegiem powiększenia piersi i stąd też pytanie czy polecacie dr Grzesiak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Robiłam usta u dr Grzesiak. Jestem bardzo zadowolona z zabiegu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Aleksandra, ja jestem już po pierwszych konsultacjach i jestem bardzo zadowolona. Doktor Grzesiak zrobiła na mnie ogromne wrażenie, wszytsko mi wytłumaczyła co i jak. Wiadomo są pewne obawy przed zabiegiem, ale sądzę, że warto zaryzykować. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Polecam pania doktor ktora mi skorygowala nos powypadkowy, jezeli masz jakiekolwiek pytania to prosze pisz do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
PapierZielony, jak wyglądały u Ciebie procedury przedoperacyjne? Ja właśnie przygotowuje się do operacji i jestem w trakcie robienia badań. Chętnie dowiem się jak to wyglądało u Ciebie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
ja robiłam u dr Grzesiak plastykę powiek, parę miesięcy temu. polecam jak najbardziej - co prawda nie miałam dotąd doświadczenia z innymi chirurgami, ale pani dr była bardzo profesjonalna, wszystko wyjasniła, a efekt jest naprawdę super, jestem pod wrażeniem!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Witam,
Miałam operację powiększania biustu u dr Grzesiak 17 listopada. Zabieg przebiegł bezproblemowo, a samym efektem jestem zachwycona ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam, Zachwycona klientka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Pani dr. Grzesiak - opinie
Trzy tygodnie temu Pani dr Grzesiak wykonała u mnie operację podniesienia piersi. Jestem bardzo szczupłą osobą i zawsze miałam bardzo duży i ciężki biust. Po kilku konsultacjach u innych lekarzy w końcu zdecydowałam się na Panią doktor i jestem absolutnie zachwycona efektem. Piersi są równe, jędrne, gruczoły są wysoko, a piersi wyglądają jak u nastolatki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
14 marca dr Monika Grzesiak wykonywała u mnie operację podniesienia piersi z jednoczesnym zmniejszeniem i przeszczepem autogennym tkanki tłuszczowej (w celu ujędrnienia górnych kwadratów piersi). Piersi były dość mocno obwiśnięte po przebytych ciążach i długich karmieniach. Zanim zdecydowałam się na operację byłam na konsultacji u 2 innych lekarzy. Niestety były one bardzo szybkie z dość krótkim i zdawkowym wyjaśnieniem co do samego przebiegu zabiegu i techniki. Do tego stopnia, że zaczęłam sie poważnie zastanawiać czy zabieg ten robić. Dopiero konsultacja u Dr Grzesiak była bardzo dokładna i wyczerpująca. Pani doktor ze spokojem i dużą dokładnością wszystko wytłumaczyła począwszy od samej techniki, poprzez przebieg zabiegu, okres rekonwalescencji, efekt jakiego należy się spodziewać, kończąc na uspokojeniu męża
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
U Pani doktor mialem zabieg na twarzy - szycie i musze przyznac ,ze efekty sa super, nie widac sladu bo szyciu. Uwazam ,ze Pani doktor to naprawde wysokiej klasy specjalista w swojej dziedzinie dodatkowo mila osoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.