|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Primer Skindinavia
Witajcie. Czy ktoras z was miala okazje uzywac primerow tej firmy? Maja bardzo dobre recenzje na makeupalley. Chcialabym zainwestowac w jeden z nich, szczegolnie interesuje mnie No more shine make up finish oraz 10 years younger make up finish, ktory ponoc uzywany byl przez gwiazdy na rozdaniu tegorocznych Oscarow
![]() Niestety mam bardzo tlusta skore na ktorej warzy sie albo splywa kazdy podklad. ![]() ![]() link do strony kosmetykow Skindinavia: http://www.skindinavia.com/ Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Primer Skindinavia
Podbijam wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Podbijam watek, moze ktos sie odezwie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Ja się rozglądam za ich sprayem utrwalającym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
ja właśnie zamówiłam sobie no more shine,narazie 4 oz.Zobaczymy czy naprawdę działa
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
zamowilam wiecej i mam do wymiany no more shine 8oz lub odsprzedazy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
I jak się sprawują produkty tej firmy? Działają naprawdę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Są dość kapryśne, trzeba wyczuć ilość psiknięć i odległość psikania.
Nie działają na stricte nawilżające (lekkie) podkłady, tzn. taki podkład pod nimi nie zastygnie, nie zmieni się jego trwałość czy to, że jest dość kremowy (testowąłam na Bourjoisach i DiorSkin Sculpt, BB creamach). Z Long Lastingami sobie radzą dobrze, ale to używanie trzeba wyczuć niestety. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;32563457]Są dość kapryśne, trzeba wyczuć ilość psiknięć i odległość psikania.
Nie działają na stricte nawilżające (lekkie) podkłady, tzn. taki podkład pod nimi nie zastygnie, nie zmieni się jego trwałość czy to, że jest dość kremowy (testowąłam na Bourjoisach i DiorSkin Sculpt, BB creamach). Z Long Lastingami sobie radzą dobrze, ale to używanie trzeba wyczuć niestety.[/QUOTE] A jak już dostaną podkład long lasting, to faktycznie przedłużają trwałość makijażu? Jest duża różnica ten sam podkład + spray i ten sam podkład bez sprayu? Czy to trochę taki pic na wodę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ogólnie lepiej dać ciut mniej niż ciut więcej, bo inaczej jest sprayu za dużo i on tworzy taką dosłownie lśniącą warstwę. Jednym słowem działa, ale nie zawsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za recenzję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Nie ma za co, ten produkt b. ciężko zrecenzować, ale jest bardzo duuużo filmików na YT na ich temat jakby co
![]() Jak ja klikałam swój spray to może ze 2 recenzje były na YT + kilka na Make Up Alley ![]() Edytowane przez 71f1a49ccdda6499050838d6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff1a659f Czas edycji: 2012-02-26 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.