|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Biotechnologia
czy jest ciężko, czy trudno się dostać, jakie perspektywy pracy po tym? z góry dziękuję wszystkim, którzy zaspokoją moją ciekawość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Biotechnologia
Zależy jaka biotechnologia. Gdzie? Uniwersytet? Rolnicza? Politechnika? Wszędzie biotechnologia, ale każda trochę inna. Niestety raczej na każdą trudno się dostać. Czy ciężko już się nie wypowiem, bo nie studiowałam
![]()
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Studia ciężkie, ale w Polsce nie ma po nich pracy w zawodzie. Absolwenci często wyjeżdżają za granicę, ale to też różnie wychodzi z tego co wiem od znajomych. Dostać się nie jest bardzo trudno, też zależy gdzie, ale jak już to lepszą renomę mają te nie na uniwersytetach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
ja skończyłam, teraz będę robić magistra. kierunek ciekawy, ja jestem zadowolona. z pracą będzie raczej kiepsko, ale mając trochę szczęścia, samozaparcia i znajomości (najlepiej) coś się w PL znajdzie
![]() edit: zapomniałam odpowiedzieć jeszcze na inne Twoje pytania: -czy ciężko się dostać? niestety tak. -czy jest ciężko? w trakcie studiów też jest ciężko, szczególnie jak masz w sesji 6 czy 7 egzaminów i wszystkie są z trudnych przedmiotów. ale da się to bez większych problemów przetrwać ![]()
insta Edytowane przez fableux Czas edycji: 2012-03-01 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.