|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Avon.. Jak zostać konsultantką ?
Wiem, wiem, że dużo jest wątków na ten temat. Ale chce zostać konsultantka Avon i nie wiem wszystkiego. A i mieszkam nie daleko Rzeszowa i we wrześniu skończę 15 lat.
1. Czy trzeba coś płacić żeby zostać konsultantką? Bo widziałam różne odpowiedzi: że 0zł, 20zł, 16zł itd, i w końcu nie wiem. 2. Gdzie mam składać zamówienia moich że tak powiem klientek? 3. Po złożeniu zamówienia jak kosmetyki przyślą mi do domu to gdzie się płaci za nie? 4. Skąd brać te reklamóweczki Avon.? I jeszcze 5. Jak zostać konsultantka? Bo dwa dni temu wysłałam formularz zgłoszeniowy na stronie Avon i nikt jeszcze nie dzwonił. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Avon.. Jak zostać konsultantką ?
Cytat:
moja koleżanka czekała około 2óch tygodni. potem się wszystkiego dowiesz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ok chyba jesteś jeszcze ciut za młoda na konsultantkę, chyba od 16 lat można. Ale pogadaj z mamą, może się zgodzi zostać konsultantką, a wszystkim Ty się będziesz zajmować
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=618004&page=150 tutaj zadaj swoje pytania ![]() nic nie płaci się za zostanie konsultantką, darmowe dostawy są od 150 zł za pierwsze zamówienie z danego katalogu. Możesz zamawiać też na paczkomaty, które są całkowicie darmowe. Hahaha reklamóweczki avon ![]()
![]() Edytowane przez Haylee Czas edycji: 2012-08-07 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
usuwam
forum nie służy do werbowania konsultantek Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2012-09-10 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Witam!
Jak każda kobieta chce ładnie wyglądać, mieć dużo kosmetyków a do tego za dużo na nie nie wydawać! No rzecz jasna jesteśmy tylko kobietami!! Dlatego zostań konsultantką Avon, na pewno masz znajomych, rodzinę, przyjaciół którym mogłabyś pokazać katalog, oni zapewne na coś się skuszą a ty nie dość że na tym zarobisz to masz dla siebie tańsze kosmetyki. Czego chcieć więcej? NIC. Skoro można podzielić przyjemne z pożytecznym, to czemu z tego nie skorzystać! Jak masz jakieś pytania napisz, odpowiem na wszystkie pytania dotyczące zostania konsultantką Avon. Zapraszam i zachęcam. Na pewno nie pożałujesz!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.