|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Przyszłe i aktualne studentki germanistyki w WSF we Wrocławiu. Informacje i pogaduchy
Postanowiłam założyć wątek, bo nigdzie nie znalazłam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania i też chciałabym poznać (być może) przyszłe koleżanki z roku
![]() Póki co zwracam się do dziewczyn już studiujących ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przyszłe i aktualne studentki germanistyki w WSF we Wrocławiu. Informacje i pog
Ja Ci dokładnie nie powiem, ale mam tam koleżankę i poszła tam bo nie dostała się nigdzie indziej. To jest szkoła prywatna, nie musisz mieć wysoko zdanej matury- bynajmniej ona miała bardzo średnio i dostała się bez problemu. Jeśli chcesz mogę ją popytać, jeśli potrzebujesz jakiś informacji.
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Przyszłe i aktualne studentki germanistyki w WSF we Wrocławiu. Informacje i pog
Jestem tam studentką 3 roku. Mimo, że to uczelnia prywatna to nie jest tak łatwo jak się niektórym wydaje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.