|
|||||||
| Notka |
|
| Forum eksperta Therm Line Zapraszamy na forum Eksperta Therm Line. Na Wasze pytania czekają specjaliści z zakresu biochemii, technologii żywności i żywienia oraz dietetyki i zdrowego stylu życia. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
zapytanie o wysyłkę i regulamin
Mam pytanie do Experta TL, lub osoby, które zna odpowiedź
![]() Otóz, chciałabym się dowiedzieć, czy przesyłka będzie nadana pocztą polską czy kurierem? Jeśli PP jaki to będzie rodzaj wysyłki ?list polecony? czy jak? Kiedy będzie nadana przesyłka? I co dokładnie w niej będzie? do tego mam pytanie, oczywiście zapoznałam się z regulaminem zgłaszając się do testu. Ale mimo to, chciałabym jeszcze raz go przeczytać, a nigdzie nie mogę go tu znaleźć? Czymogę dostać do niego link, jeśli gdzieś tu jest ?
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: zapytanie o wysyłkę i regulamin
Dokłdnie ja tez chciałabym wiedzieć
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze chciałabym wiedzieć czy każda z nas bedzie miala swojego takiego mini bloga? No i co to za dodatkowy konkurs dla recenzentek
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Drogie Wizazanki,
Paczki do Was zostaną wysłane jutro rano kurierem. Każda z Was założy swojego mini-bloga, ale równeż będzie wątek do ogólnej dyskusji. Regulamin można przeczytać pod tym linkiem. Jeśli chodzi o konkurs to jest to jeszcze kwestią uzgodnień. Niedługo podamy szczegóły. |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
czyli mamy podac juz swoja wage na 23.03 ale najwiekszy spadek wagi na koniec testowania to rozumiem z naszych miniblogow na koniec kwietnia;>
![]() i jak zostanie zweryfikowana poprawnosc danych? z teraz a za 2miesiace?
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
ooo super dziekujemy za informacje i czekamy na Therm Line
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Liczymy tu jednak po prostu na zwykłą uczciwość Wizazanek..
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczekam na odpowiedz ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- edit: odpowiedź nadeszła nim zdążyłam wysłać post
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie odnośnie terminów podanych w regulaminie.... jest tam "W trakcie testowania, w dniach 23.03 - 24.03.2012 uczestnicy otrzymają drogą mailową
dostęp do ankiety wynikowej, którą są zobowiązani wypełnić w przeciągu 7 dni od otrzymania dostępu. Ankieta zawierać będzie pytania na temat satysfakcji z użytkowania suplementu diety Therm Line Forte oraz prośbę o zadeklarowanie swojej wagi ciała na dzień 23.03.2012r." Suplement zaczynamy przyjmować 5 marca, przez 8 tygodni, a swoją wagę mamy podać 23 marca? I to jest waga "końcowa" testu, wg której rozstrzygnięty będzie konkurs?? To niespełna 3 tygodnie, a co z resztą czasu przyjmowania suplementu? Czy może ja coś źle zrozumiałam? Bardzo proszę o odpowiedź.
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oczywiście punkt ten powinien brzmieć: 9. W trakcie testowania, w dniach 23.04 -24.04.2012 uczestnicy otrzymają drogą mailową dostęp do ankiety wynikowej, którą są zobowiązani wypełnićw przeciągu 7 dni od otrzymania dostępu. Ankieta zawierać będzie pytania na temat satysfakcji z użytkowania suplementu diety Therm Line Forte oraz prośbę o zadeklarowanie swojej wagi ciała na dzień 23.04.2012r. Innymi słowy, zapytamy Was o wagę na tydzień przed zakończeniem testu. |
|
|
|
|
#11 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dobrze, że PAństwo to wyjaślili
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
no to teraz czekamy na paczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)