|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Internetowy prezent
Hej dziewczyny!
Ktoś mi bardzo bliski będzie obchodził urodziny. Niestety mieszkam daleko, więc nie mogę dostarczyć prezentu. Chciałabym, aby dostał jednak jakiś podarunek. Chodzi mi o coś jak poczta kwiatowa czy czekoladowy telegram. Znacie coś w takim stylu? |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Internetowy prezent
a to kobieta czy mężczyzna? bo dla mężczyzny kwiaty, to tak nie bardzo.. ale w zawsze można zamówić coś na allegro i napisać do sprzedawcy, aby wysłał na inny wskazany adres
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Kobieta czy mężczyzna to zasadnicza różnica. Jednak jeśli dana osoba lubi słodycze polecam telegram, bardzo dobry pomysł, miłe zaskoczenie.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Mężczyzna, który nie przepada za słodyczami
|
|
|
|
|
#5 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
A może nagrasz dla niego filmik z życzeniami? My ostatnio robiliśmy taki dla przyjaciela
Najpierw zrobiliśmy zdjęcia....na kartce A4 pisaliśmy Z okazji urodzin. Jedna literka jedno zdjęcie (jak złożyliśmy to w filmie, literki się pojawiały układając zdanie wgraliśmy fajną muzykę i do tego filmiki po kolei jak każdy składa życzenia, a pomiędzy jakieś śmieszne obrazki w tematyce urodzin. Każdy miał na siebie inny pomysł, więc jedni życzenia mówili, inni pokazywali na kartkach czy przedmiotach. Ogólnie wyszła przy tym dobra zabawa i prezent go bardzo poruszył
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Fajny pomysl z filmikiem
![]() Znalazlam tez cos takiego: http://www.gazetomania.pl/ Cale szczescie ze jeszcze miesiac i kilka dni, mam nadzieje ze cos znajde :P |
|
|
|
|
#7 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Widziałam kiedyś te gazetki, moim zdaniem też super pomysł
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.

Najpierw zrobiliśmy zdjęcia....na kartce A4 pisaliśmy Z okazji urodzin. Jedna literka jedno zdjęcie (jak złożyliśmy to w filmie, literki się pojawiały układając zdanie