|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Nowy etap w życiu - czas na zmiany !!
Hej kobietki
![]() właściwie od razu przejdę do rzeczy. Bardzo znudziło mnie farbowanie włosów na wciąż ten sam kolor "Ciemny brąz z Garniera". W związku z zakończeniem szkoły, rozpoczęciem się nowego etapu w moim życiu postanowiłam i te zmiany wdrożyć w życie codzienne, zrobić coś dla siebie. Chciałabym pofarbować włosy na kolor bardzo podobny do swojego naturalnego, lecz do końca nie wiem jaki dobrać by wyszedł idealnie. -chodzi o taki kolor włosów( jak w załączniku 2) Myślę ze w tym przypadku nie ma ona jednolitego koloru. A tu farba którą wychaczyłam, ale kolor pewnie wyjdzie inny niż na opakowaniu ;/ (załącznik 3) Czy myślicie, że będzie pasował mi taki kolor włosów ? A może macie jakieś inne propozycje ?? Bardzo bym chciała je usłyszeć. Proszę pomóżcie mi dobra odpowiedni farb, by moja metamorfoza przebiegła jak najlepiej :- )
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy etap w życiu - czas na zmiany !!
Myślę, że taki kolor pasowałby Ci, ale tą farba na pewno go nie uzyskasz. Nawet na blondzie wychodzi ciemna, a do tego zielonkawa - przynajmniej u mnie kiedyś taka wyszła. Nie odważyłabym się rozjaśniać tak ciemnych farbowanych włosów w domu.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
jak najbardziej zejdź do takiego koloru, będziesz o wiele ładniej wyglądać.
zmień też trochę makijaż oczu, nie maluj ich dołem tak mocno na czarno, tylko jak juz to delikatniej, a najlepiej tylko górą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Recenzentka Miesiąca - Maj 2020
|
Wow, ale masz ładny typ urody
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Pomysł z rozjaśnieniem włosów jest bardzo trafny, brawo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
wiesz co nie widze cie w blondzie prawde mowiac... ladnie ci w ciemnych
![]() co do tej farby mialam ja i wg mnie byla beznadziejna liczylam na piekny cieply blond a mialam wlosy w kolorze zoltka takze nie polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
No właśnie poradziłam się mamy, ona twierdzi ze nie bedzie mi pasowł jasny kolor włosów. Nie wiem już co robić :- ( tak bardzo chcialabym coś zmienić ...
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Może najpierw spróbuj jakiś jaśniejszy brąz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
przede wszystkim to dodaj zdjęcie większych rozmiarów co najmniej takie 700x500 pikseli albo większe, to ktos zrobi symulację.
twoja mama pewnie się przyzwyczaiła do ciemnego i dlatego za nim obstaje, albo po prostu podoba jej się taki ciemny typ urody, stąd jej aprobata dla czarnych włosów. farbowane na czarno nigdy jednak nie wyglądają tak ladnie jak naturalne, bo czerń pochodząca z farby jest jednotonowa, ciężka, matowa i wygląda bardzo sztucznie. co innego naturalny kolor czarny (ktory tak naprawdę jest bardzo ciemnym brązem, ma jakieś tam refleksy pod swiatlo i reszta jest dobrana-tj kolor skory, brwi rzęs oczu naturalny.) Ty jesteś jasniejszym typem, przyjrzyj się jakie jasne masz brwi... widzę Cię w średnich brązach, albo czymś takim jak ta farba garniera, nie ma się czego bać. pewnie będziesz się dłużej przyzwyczajać do nowego wyglądu, ale efekt końcowy powinien być na +++ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.