|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Sukienka na wesele
Drogie forumowiczki,
Wybieram sie na wesele przyjaciółki i chciałabym mieć cudowną, idealną sukienkę. Znalazłam taką na allegro, a że boje się, że nie trafię z rozmiarem chciałabym ją uszyć. Stąd moje pytanie: jaki materiał się na nią nada? Nawet moja krawcowa za bardzo się nie orientuje z jakiego zrobiona jest ta z allegro. Jak myślicie czy zamiast tej plastykowej kokardy można by wszyć na stałe troszkę szerszą koronkową szarfę zakończoną większą kokardką? Co do niej założyć? Myślałam o równie malinowych sandałkach i czarnym sweterku. Dziękuję za pomoc ^^ Pozdrawiam! http://wt010.wrzuc.to/obrazek/WU8vQal/1_f.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sukienka na wesele
A moze jest mozliwosc wymiany ? na allegro ?
Ja nie wiem z czego to jest zrobione, balabym sie, ze efekt koncowy bedzie zupelnie inny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
może napisz do sprzedawcy z All i zapytaj o skład materiału
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
a czy moge prosić o link, bardzo podoba mi się sukienka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
A dodatki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ostatnio ogladałam Goka i do malinowej sukienki Brix (nie wiem jak się to pisze) dobrała turkusowe dodatki wyglądało świetnie.Więc może pomyśl nad turkusowym.
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ja w takich sukienkach chodzę na co dzień, nie założyłabym jej na wesele...zwłaszcza nie ze sweterkiem bo wtedy nabierze już typowo codziennego wizerunku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Mogłabyś zamieścić zdjęcie sukienki jeszcze raz ? Bo nie otwiera mi się ten obrazek.
![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Wydaje mi się że taka sukienka jak najbardziej pasuje na wesele. Może nie jest za bardzo strojna ale wtedy możesz poszaleć z dodatkami. Jeżeli chodzi o sweterek do takiej sukienki to bym odradzała bo faktycznie będzie wtedy wyglądać tak codziennie a nie wieczorowo
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.