|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Zapuszczanie włośów u 13 latka
Witam!
Otóż mam 13 lat (rocznikowo 14) i chciałbym zapuścić włosy. To znaczy zacząłem już zapuszczać, ale wydaje mi się, że to wygląda średnio... ![]() Zaraz dodam Wam załącznik z moim obecnymi włosami oraz z fryzurą, którą chciałbym osiągnąć. ![]() Mniej więcej taką fryzurę chciałbym osiągnąć: http://dojrzewamy.pl/devel/files/52866.jpg Włosy, które mam teraz dodam w załączniku. ![]() I jeszcze jedno. Powiedzcie mi jak mam dbać o te włosy - chodzić teraz z Nimi do fryzjera? Chodzi mi tu o jakieś przycinanie itd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zapuszczanie włośów u 13 latka
hej. wlosy z tylu wywijaja ci sie bo odrastaja i sa dluzsze.najgorsze jest zapuszczenie.ewentualnie mozesz ukrac prostownie mamie czy siostrze i lekko je podprostowac z tyle. a z fryzjerem to hmm...pojdziesz i ci znowu podetnie i znowu beda krotsze;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
A czy do osiągnięcia fryzury, do której link wrzuciłem potrzebuję jakiś specjalnych obrzędów?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Możesz zainwestować w olejek rycynowy (do kupienia w aptece) i stosować przed myciem na minimum pół godziny. Nakładasz go na włosy i wcierasz w skórę głowy. Rosną po nim włosy szybciej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
ale moim zdaniem zdecydowanie lepiej by wyglądało, gdybyś tą fryzurę, którą masz teraz trochę "roztrzepał", musisz koniecznie mieć je tak ulizane na twarzy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym ułożenie fryzury, którą wkleiłeś będzie wymagało od Ciebie trochę, hm... czasu. To nie jest tak, że zapuścisz włosy i od razu będą wyglądać jak u tego chłopaka ze zdjęcia. Z tego, co widzę, tamte są odpowiednio wydegażowane, wyprostowane oraz użyta została tona lakieru do włosów lub/i brylantyny. Jeśli będziesz miał chęć spędzać każdego dnia pół godziny przed lustrem, by ułożyć włosy - zapuszczaj ![]() Edytowane przez Anethka Czas edycji: 2012-03-09 o 08:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Szczerze mówiąc nie lubię mieć tak ulizanych tych włosów, ale nie mam pomysłu na fryzurę... ;D Może ma ktoś jakieś ciekawe zdjęcia z fryzurami na moje teraźniejsze włosy?
---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- A co do tego olejku to nie ma nic na aukcji wspomniane o właściwościach przyspieszających rośnięcie (?) włosów: http://allegro.pl/castor-wysokogatun...192726658.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Chłopaku, ty lepiej bys poszedł do apteki po ten olejek - szybciej by było!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.