|
Notka |
|
Forum Recenzentek Therm Line 42 Recenzentek testuje preparat Therm Line Forte. Zapraszamy do zapoznania się z ich mini-blogami oraz do wspólnej dyskusji na temat preparatów Therm Line. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
"...za szczupła dla grubych, a dla chudych za gruba"
Witajcie!
Wątek otwieram chyba jako jedna z ostatnich ![]() Kilka słów o sobie... Jestem zapracowaną mamą dwójki dzieci, oraz żoną męża, który sporą część czasu spędza na wyjazdach służbowych:/ Mam więc co robić, większość czasu biegam między pracą, przedszkolami, żłobkami, ogarniam dziatwe popołudniami, a wieczorami probuję doprowadzać mieszkanie i bieżące sprawy do jako takiego ładu. Wszytsko to ma wpływ na moje nieregularne posiłki, a często ich brak. Mój dzień zaczynam nie od śniadania tylko od kawy, w pracy podjadam co akurat uda mi się upolować w firmowym cateringu, popołudniami i wieczorem podjadam w domu. Po dwóch ciążach mam nadprogramowych kilka kg. Mam 163 cm, i waże obecnie 56 kg. To więcej o jakieś 4-5 kg w stosunku do mojej "normalnej" wagi. Czego oczekuję od Term Line i 8 tygodni testów? Chciałabym zmobilizować się do lepszej organizacji - nie tylko życia zawodowo-rodzinnego, ale również własnego menu. Planuję zacząć jeść śniadania, ograniczyć kawę, po powrocie do domu jeść obiad, dzięki czemu nie objadać się wieczorami ![]() Nie planuję ograniczać swojego menu jakoś drastycznie - zostaja makarony, ziemniaki, pieczywo i inne "zakazane" w dietach produkty, ale zamierzam spożywać je w rozzsądnej ilości. Nie planuję fitnesu i siłowni bo wiem, że najzwyczajniej w świecie nie mam na to czasu. Za to pieszo pokonuję drogę do pracy, pieszo odbieram dzieci - czasowo łącznie jest to jakieś 1,5 godziny spaceru w szybkim tempie. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, wierzę w to, że Wam się uda i do maja, będą tu same zadowolone z siebie i swojego ciała kobietki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "...za szczupła dla grubych, a dla chudych za gruba"
dziękuję i też trzymam kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
trzymam kciuki i muszę to napisać - ale zazdroszcze wagi
![]()
#4 |
Zakorzenienie
|
biankaaa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
witam i 3 mam kciuki zeby się udało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Witam kolejną mamusię
![]() Życzę powodzenia w walce z kg i zapraszam również na mój wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:19.