![]() |
#1 |
<3 <3 <3
|
Jak Karoloo zrzuca zbędne kgJuż dzisiaj dostałam piękne 4 opakowania i już nie mogę się doczekać skutków ![]() Edytowane przez Karoloo Czas edycji: 2012-03-04 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jak Karoloo zrzuca zbędne kg
to zaczynaj brac i opisuj swoja walke. powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
<3 <3 <3
|
Może parę słów o mnie.
Karolina
Wymiary: Wzrost: 171 cm Waga: 65 kg Biust: 80 cm Brzuch: 70cm Biodra: 93 cm (moja zmora) Udo: 57 cm Z ćwiczeniem nie mam problemów ponieważ codziennie trenuję. Zastanawiam się nad A6W, może zacznę od poniedziałku ![]() Moim celem na te 8 tygodni jest pozbycie się tłuszczu z ud i pośladków ![]() ![]() Tabletki: 2 przed śniadaniem kolejne przed meczem ![]() Menu Śniadanie: frankfurterki Obiad: kurczak z warzywami + kasza gryczana Kolacja: idę na imprezę więc może jakieś sałatki. Ćwiczenia: mecz czyli duuużo biegania ![]() PS. mam niedokończony słoik NUTELLI i nie ręczę za siebie ![]() O popełnionych grzechach, a na pewno takie będą, napiszę wieczorem ![]() Edytowane przez Karoloo Czas edycji: 2012-03-04 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
kochana frankfurterki to nie jest dobry pomysł bo są dość tłuste lepiej wybrac kiełbaskę cienką z piersia indyka albo z sokołowa albo z indykpolu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
<3 <3 <3
|
Relacja z wczorajszego dnia:
Po pierwszej dawce tabletek miałam takiego kopa, że posprzątałam mieszkanie i wciąż było mi mało. Nie wiem czy podświadomie sobie czegoś nie wbiłam do głowy ![]() Co do małych grzeszków: Reds po meczu i trochę Vody na imprezie. Plan na dziś: Pobiegać z moim mężczyzną (stwierdził, że kupi Term Line i będziemy razem gubić kg ![]() Menu Śniadanie: cienką kiełbaska (dzięki Diana za podpowiedz ![]() Obiad: udko z kurczaka, kasza gryczana Kolacja: i znowu problem :/ w ciągu dnia coś wymyśle I co... miałam iść biegać :/ nie poszłam z czystego lenistwa. Na kolacje zjadłam pół bułki z Nutella (nie mogłam się powstrzymać) i dodatkowo z łyżeczki ze słoiczka. Jutro to spale ![]() Po tabletkach czuje się świetnie mam duuuużo energii (co można zauważyć bo wszędzie mnie pełno). Cały czas chce mi się pić. Do jutra ![]() Edytowane przez Karoloo Czas edycji: 2012-03-04 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
jaki mecz??
![]() ![]()
#9 |
<3 <3 <3
|
piłka ręczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
nutellę wywal
![]() powodzenia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
nutella jest pyszna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
nie ma za co
![]() ![]() ![]() ![]() masakra, nutella... az mi ślinka poleciała. ale żebys nie czuła się samotna- dzis też nagrzeszyłam zaraz nowy wpis u mnie, przeczytasz to zrozumiesz. zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
to męczący sport
![]() ![]() fajnie ;> ![]()
#14 |
Rozeznanie
|
zapraszam na konkurs u siebie w mini-blogu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
moja zgrozą od lata byl biedronkowy nussmilk
![]() ![]() Fajnie, że będziesz miala towarzysza do gubienia kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |||
<3 <3 <3
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Czekam na wene ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Dziś miałam dzień lenia ![]() Samopoczucie dobre ![]() ![]() Menu na dziś Śniadanie: kromka z serem Obiad: grochówka Kolacja: Tosty przekąski: marchewka, jabłko Postanowiłam, że co tydzień będę się mierzyć.Oby coś schodziło. Do jutra ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
a mój TZ to typowy facet - musi mieć mieso i najlepiej ziemniaki na obiad :/ nie cierpi warzyw (np na parze czy na patelni), żadnych kurczaków w sosach koperkowych, itd; ryb.... Masakra... A że nie zawsze chce mi sie robic 2 obiady/obiado-kolacje to zazwyczaj jem to co on...
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
<3 <3 <3
|
Therm Line dzień kolejny
![]() Wczoraj niestety nie miałam okazji zasiąść do kompa dlatego teraz uzupełniam braki ![]() Dzień minął w miare spokojnie. Dużo chodzenia i załatwiania. Wieczorem trening. Zauważyłam, że mam więcej siły i lepszą kondycję mogę biegać i biegać ![]() Co do menu: Śniadanie: jajecznica + kromka białego pieczywa Obiad: ziemniaki + fasola szparagowa + kotlet Kolacja: nie miałam kiedy :/ Przekąski; 2 plasterki szynki + 3 plasterki sera pleśniowego, Nessvita. Grzechy: parę ciasteczek HIT (aż teraz mi ślinka cieknie), wieczorem 1 piwo (przywiezione w prezencie z delegacji). A co do dzisiejszego dnia. Jestem trochę przeziębiona ale na trening ide. Nie ma bata trzeba zrzucać te wstrętne kg :P Śniadanie: białe pieczywo z serem Obiad: jade do rodziców i nie mam pojęcia co będzie Kolacja: pewnie znowu nic, bo nie mam kiedy zjeść Przekąski: jabłko, marchewka. ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Co do brania tabletek to 2 biorę przed śniadaniem a kolejną porcję przed treningiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
kochaniutka nie rezygnuj z kolacji bo zbyt wiele czasu organizm głoduje aż do rana. Przygotuj cos wczesniej ale cos przekąś! Bo dostaniesz ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Kochana spróbuj zjeść na kolację cokolwiek, organizm strasznie się meczy czekając aż do śniadania żeby dostać power do życia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | ||
<3 <3 <3
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Wybaczcie, że dawno mnie nie było ale jestem chora - jakieś wstrętne grypsko ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj dzień kobiet i mój kochany urządził kolacje ![]() ![]() Wczorajsze menu: Śniadanie: 2 kromki białego pieczywa + szynka Obiad: Zupa pomidorowa z makaronem Kolacja: Świeżonka z ziemniakami Bez grzechów niestety się nie obyło :/ Dokończyłam słoik nutelli ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Dzisiejszy dzień będzie aktywniejszy, bo już się lepiej czuję. W planach mam trening ![]() Menu: Śniadanie: Jajecznica 2 jajek Obiad: Resztki po swieżonce Kolacja: Weny brak (kolacja to moja zmowa, nie jadam a powinnam, nie mam czasu:/) Macie może jakieś pomysły na szybkie i mało kaloryczne kolacje?? Będę bardzo wdzięczna. Tabletki: 2 przed śniadaniem kolejne przed treningiem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ty nie kus mnie ta nutella bo zwariuję! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
<3 <3 <3
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Wczoraj fajny dzien ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ćwiczeń: 0 Grzechy: piwo i 2 lampki wina A co do dzisiaj. Siedzę i odpoczywam u teściów. Spanie do oporu, śniadanie gotowe, obiad się robi ![]() ![]() Na śniadanie zjadłam 2 cieńkie parówki do tego 2 kromki białego pieczywa. Obiad dopiero przede mną. Później napisze co się działo ![]() No i mam zamiar dzisiaj się zmierzyć zważyć- full wypas serwis ![]() Obiad: 2 ziemniaki z fasolą szparagową i mały kawałek karczku. Kolacja: kromka białego pieczywa z serem. Nie obyło się bez grzechów:/ W ciągu dnia: 2 piwa, 3 kostki czekolady, duże Prince Polo ![]() Edytowane przez Karoloo Czas edycji: 2012-03-12 o 09:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a mi dzis brat parówki przywiózł. Mmmm jak ja dawno je jadłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
<3 <3 <3
|
Po dzisiejszym mierzeniu jestem mega zadowolona
![]() Biust:80 cm (na szczęście) ->bez zmian Brzuch: 68 cm ![]() ![]() Biodra: 92 cm ![]() Udo: 55 cm ![]() Nie wiem ile ważę:/ Nie mam wagi ![]() Teraz tylko pozostaje nie odpuszczać i dalsza walka z kg ![]() Na śniadanie (dość późne) planuje jajecznicę, obiad to wielka tajemnica ponieważ jade do mamy, a z kolacją jak zwykle problem ale może jakąś sałatkę. Planowane ćwiczenia: trening ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
szybka kolacja to twarozek ze szczypiorkiem i rzodkiewka z ciemnym pieczywem np
![]() ![]() mniam!
#27 |
<3 <3 <3
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
<3 <3 <3
|
Aloha
![]() W dzisiejszy dzień wchodzę ze świetnym humorem. Szkoda, że pogoda za oknem nie jest słoneczna- cóż nie można mieć wszystkiego ![]() Wczoraj byłam tak zakręcona, że zapomniałam przed treningiem tabletek :/ Skusiłam się na 2 kostki czekolady (nie ukrywam były pyszne). I gdzie się podziała silna wola :p Chociaż z drugiej strony nie można tak drastycznie odmawiać sobie przyjemności. Co do obiadu, kolacji- łazanki plus mały kurczak, a kolacji brak... Dzisiaj się poprawie- kończę wcześniej trening i sobie coś przygotuje. Przecież w drodze powrotnej mogę jeść ![]() Planowane posiłki na dzisiejszy dzień: Śniadanie: jajecznica z kiełbaską (ostatnio mam mega parcie- może dlatego że cena jajek poszła w góre ?? hehehehe ) Obiad: kotlet mielony z ziemniakami i jakaś sałatka (znowu obiad u rodziców (tym razem wiem co będzie ![]() Kolacja: serek wiejski z rzodkiewką. Cel w tym tygodniu: Ograniczyć wieczorne piwo !! Miłego dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Gratuluje tych minusków
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.