![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Dziewczyny po porodzie- odchudzamy sie! Pelna mobilizacja!:)))
Hej wszystkim. Zapraszam mamy po porodzie do walki z kilogramami!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dziewczyny po porodzie- odchudzamy sie! Pelna mobilizacja!:)))
To i ja się przyłączam
![]() Od 3 tygodni jestem na diecie 1000kcal, a ruch jaki uprawiam to codzienne szybkie spacerki oraz na własną rękę codziennie odrobina tańca ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Cześć mamuśki!!!Ja też bardzo chętnie się do was przyłączę!
Mam 28 lat,córcia ma 21 miesięcy a ja 10 kg nadbagażu ![]() Wypróbowałam już różne specyfiki ale kicha!!!Od tygodnia staram sie ograniczać jedzenie i więcej się ruszać no i minus 1,5 kg, to chyba spoko???Do świąt chciałabym zrzucić przynajmniej 4 kg,marzę o tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hej kobitki! Cos mi sie popierniczylo wczoraj jak zakladalam watek i zalozylam 2 identyczne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
no to dziewczyny ja dzisiaj zaczynam z wagą 83 kg i zamierzam się z warzyć za tydzień ale nie wiem czy wytrzymam,muszę chyba wagę zakopać z 10 metrów pod ziemię
![]() ![]() mam nadzieje że wytrwam!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
No. Dzis wyzwanie dla mnie. Zaraz bede robic napoleonke bo maz i dzieci to ciasteczkowe potwory
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Do grubaska0105.... Nie martw sie tym wchodzeniem na wage to mania kobiet ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
♥
|
.
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2011-03-27 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny! Ja jestem kolejną pociążową grubaską. Lat 38, drugie dziecko (8mies) i przy wzroście 170 aż 85kg. W innym wątku podłączyłam się do sympatycznej JolciKKK. Mam cichą nadzieję, że mnie tutaj też przyjmiecie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
No oczywiscie ze przyjmiemy, goraco zapraszam!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Oj! Dzięki piękne za przyjęcie do grona. Jeśli chodzi o rozstępy i takie tam, mam tzw "genetyczne szczęście" i mimo dwóch ciąż zero tego typu pamiątek. Narzekam strasznie na brak czasu, bo jak dzieci pozasypiają, zabieram się za szydełkowanie, a jak wiadomo to się robi siedząc. I tyjąc. Tak sobie myślę, że jednak figura ważniejsza i jak tylko "wykończę" wszystkie zamówienia, zabieram się za ćwiczonko. Macie pomysły na coś smacznego i zdrowego? Mi już weny brak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
kamaerba...no to tylko pozazdroscic braku rozstepow! Hmm...a co masz na mysli dobrego hehe, bo czytalam tu troche topikow to dziewczyny nawet i ciasta jedza spokojnie tyle ze robia ze slodzikiem a nie cukrem. Ja to raczej malo moge poradzic w tym temacie, bo nie jem smazonego, bialego pieczywa, jedzenie dosc monotonne bo nie mam czasu w zabawy dla siebie z
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja też cała w rozstępach jestem...co zrobić, geny robią swoje...
Co do jedzenia, ja racze się błonnikiem Granex'u z jabłkiem i jogurtem naturalnym, piekę pierś z kurczaka lub indyka w najróżniejszych przyprawach, jarzynki pochłaniam w ilościach kosmicznych także doprawiane różnymi ziołami i przyprawami, jak mam ochotę na słodkie to robie sobie deser jogurtowo bananowy z odrobiną cukru waniliowego lub piekę jabłko z cynamonem. A śniadanie u mnie jest obowiązkowo z kromką pieczywa razowego ze śliwką + plasterkiem sera żółtego lub twarogu białego. I najważniejsze... NIE podjadam ![]() ![]() Trzeba sobie jakoś radzić ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Marysia brawo!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
No pewnie ze naleza sie brawa kolezance za taki wynik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Za ciężki zadek na hula hop? ![]() ![]() ![]() A z tą spadającą wagą to jest tak, że im więcej ma się do zrzucenia tym szybciej na początku spada ;] Ja mam teraz ok.25-30kg do schudnięcia jeszcze, więc przede mną bite kilka miesięcy ciężkiej pracy, ale założyć mini pod koniec lata BEZCENNE ![]() Dlatego trzeba wziąć się w garść. Jak my w siebie i we własne siły nie uwierzymy to kto uwierzy?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Dokladnie marysia, z ta wiara w nas same to stwierdzenie idealne...co do mojego hula hop to moze sprobuje jak kondyche na rowerku poprawie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej Fruzia!
![]() Z tą dietą niełączenia to ja bym się wstrzymała. Jestem pełna podziwu dla Ciebie, że przy dzieciach masz czas na ćwiczenia i powiem, że jest to naprawdę bardzo dużo. Teraz tylko przypilnuj, żeby w Twoim żywieniu było dużo witaminek i będzie ok. Musisz się dobrze odżywiać, bo DZIECI TRZEBA WYCHOWAĆ!!!!! A co dzieciom po osłabionej mamie????? Przy regularnym ćwiczeniu sylwetka się ukształtuje, i wprawdzie chwilę to potrwa, ale będzie trwałe. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- A ja dzis nie cwiczylam nic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Regularne ćwiczenia napewno przyniosą widoczne efekty, tylko nie obżeraj się tam za bardzo ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
cześć dziołchy
![]() Fruzia jak ty to robisz????????kobieto ja po przestawieniu czasu o 7ej nie mogę sie zwlec z łóżka,a dzisiaj mała spała mi do 8ej to i ja sobie poleżakowałam z nią ![]() ![]() obiecywałam sobie że się zważę za tydz ale dzisiaj nie wytrzymałam i sie władowałam na wagę i jestem wkur....ona mam pół kilo więcej i sie zastanawiam z czego jest to pół kilo????wczorajszy dzień praktycznie spędziłam z córcią na dworzu,do domu zajrzałyśmy tylko na obiad i ja praktycznie nic nie jadłam a cały dzień byłam w ciągłym ruchu a dzisiaj taka niespodzianka ![]() jak tylko w dzień uspię małą siadam na rowerek ![]() była któraś z was na diecie Dukana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Grubaska 0105...nigdy nie bylam na zadnej diecie takiej restrykcyjnej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Super wątek mamuśki
![]() W końcu trafiłam na babolki takie jak ja które by się chciały poodchudzać wychowując dziecko / dzieci no bo to nie ukrywajmy jest TRUDNE. a na innych wątkach to mam wrażenie same 18-stki i po pare kg nadwagi ja mam 33 lata dwójeczkę w domu 2.5 miesięcy i 3.5 latka po pierwszym schudłam migiem a teraz + 10 ale walczę już 18 dzień i w ostatnią sobotę udało mi sie pożegnać 3.5 kg ![]() jeszcze przydałoby sie z 6.5 a potem zobaczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
To i tak masz malutko
![]() ![]() Byle do soboty...kolejne ważenie po 2 tygodniach bez wagi.
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Fruzia !!!!! ćwiczonka o świcie ??? podziwiam
mnie o 6 dziecię budzi ale o ćw nawet nie myślę a o śniadanku ![]() Grubaska nie waż sie codziennie wiem co czujesz bo też tak robiłam i teraz to bardziej mnie waga kusi niż podjadanie ![]() ![]() Marysia super efekt 2 kg na tydzień - super wynik ! a jeśli chodzi o słodkości niskokaloryczne to są fajne przepisy w przepisowni diety południowych plaż np. ptasie mleczko ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Marysia co 2 tygodnie się ważysz ???? wow podziwiam ja ledwo tydzień wytrzymuję a to prawda im mniej tym trudniej zrzucić choć ja nie chce być szkieletor bo brzydko po buzi taka chuda wydlądam więc 65 mi wystarczy przy 170 aaaaaaa jeszcze na komunię w maju idę i tak bardzo chciałabym fajnie wyglądać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Nie ma czego gratulować...na początku zawsze szybko waga leci
![]() A z tym ważeniem proszę bez owacji na stojąco :P To nie kwestia silnej woli tylko braku własnej wagi w domu ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
schowałam wagę do szafy
![]() ![]() ja juz dzisiaj na rowerku spędziłam 45 minut,dłużej nie dałam rady bo mała mi się obudziła,a ona chce razem ze mną jeździć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- a wiecie co jest dla mnie najgorsze w tej chwili??????? zapach gołąbków wydobywających się z kuchni rodziców!!!!! nie wiem jak wytrzymam żeby tam się niewślizgnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Witamy Cie Bettina w naszych skromnych progach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczatka! Mam na poczatek takie dramatyczne pytanie: CZY JA TU JESTEM NAJSTARSZA???????????? No katastrofa......
Fruzia zaczynasz byc dla mnie idolką. Jak Ty ogarniasz to towarzystwo. Ja z moją dwójeczką jakos rady nie daję. Marysia jesli to Ty jesteś na fotce- śliczna buzia. ![]() Grubaska (a dlaczego nie chudzinka???) nie przejmuj się wzrostem wagi, raczej zwracaj uwagę na obwody ciała. Jak wiadomo waga u kobiety waha się w zależności od dnia cyklu i jest naprawde myląca. Fajnie dziewczynki, że jestescie. Jakoś tak ciepło starszej pani sie na serduszku robi... Pozdrawiam z Gdańska i zapraszam nad morze ![]() No własnie. A skąd Wy robaczki jesteście??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Dziendoberek wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 05:43 ---------- kamaerba teraz pare odp do Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny!
Czy można się jeszcze dołączyć? Od wczoraj jestem na diecie, popisałam trochę na innym wątku, ale tam niestety nic się nie dzieje. Nie to co tu! ![]() Mam 36 lat i dwóch chłopaków; 4,5 roku i 20 mcy. Jestem z Wawy. Maaaaarzę o tym żeby zrzucić chociaż 10 kg, które niestety zostały mi jeszcze po pierwszej ciąży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.