|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czemu się źle czuje ?
Witajcie!
Mam 17 lat i od miesiąca bardzo źle się czuję. Zaczęło się od dnia, jak wstałam z zawrotami głowy. Od tamtej pory cały czas tak wstaję. Prawie codziennie boli mnie głowa, a do tego miewam mdłości.(nie jestem w ciąży). Jem praktycznie co 2 albo 3 godziny, a dlatego, że czuję ból żołądka i mam zawroty. Nawet jeśli nie czuję, że chce mi się jeść to czuję, że muszę bo jest źle. Wieczorem tak koło 20 zjem kolację a o 22 kładę się spać, bo jestem po całym dniu wymęczona. Za to gdy wstaje a zazwyczaj jest to o 6 rano czuję okropne ssanie w żołądku i muszę coś zjeść bo czuję się tak jakbym miała stracić przytomność. Przez to przytyłam już 4 kg. Nie chcę tyć. Podkreślam, że na nic nie choruje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
Dot.: Czemu się źle czuje ?
Witaj
![]() Proponuje abyś umówiła się na wizytę do lekarza internisty. Opowiedz mu dokładnie o problemach które Cię niepokoją, na pewno dostaniesz skierowanie na badania profilaktyczne ![]() Jedzienie: jeśli wstajesz rano i bardzo jesteś głodna, zaparz mielone siemię lnianę ( do kupienia w aptece, koszt ok 8 zł) i wypij ![]() Zaspokaja głód, działa łagodząco na żołądek, skórę, włosy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zamiast pić siemie, to jednak lepiej zjeść śniadanie, a siemie przy okazji i nie codziennie. Przede wszystkim morfologia i od tego trzeba zacząć. Ssanie, nudności, ból żołądka- usg, jeśli nic nie wykaże, to gastroskopia. Ale to wszystko później. Trzeba na pewno zrobić morfologie, czyli wizyta u internisty obowiązkowa. No chyba, że chcesz szybciej,to morf podstawowa + ewentualnie badanie moczu prywatnie, ok 20zl i już z wynikami do lekarza. Nie zwlekaj z lekarzem, po co się męczyć, zwłaszcza,że to za długo trwa,żeby samo przeszło.
Edytowane przez ellish Czas edycji: 2013-08-11 o 00:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.