|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
dziwna miesiączka
dostałam okres wtedy kiedy powinnam, akurat byl to 29.02 (sroda). w srode, czwartek, i piatek okres byl raczej tak samo obfity jak zwykle, w sobote jeszcze trroche leciało. przez te dni 2, moze raz 3 razy dziennie były chwile kiedy leciało jak z kranu, reszta dnia raczej spokojnie, tzn mało na podpaske, ale na papierze po podcieraniu byla wciaz krew (wybaczcie szczegóły). dzisiaj nie leciało juz nic, w nocy tylko plamka.(EDIT: niedawno na papierze zobaczylam krew, 3 min pozniej - plamka na podpaske) zwykle mój okres trwa ok.5 dni. miesiaczkuje od 2-3 lat. były jakies kontakty seksualne ALE:
po 1 były to BEZPIECZNE kontakty po 2 jestem po dwukrotnej kuracji antybiotykami (w listopadzie caly miesiac i gdzies na poczatku tego roku tez miesiac), po pierwszej miałam infekcje pochwy, ale mimo to w obu zapominalam o tabletkach oslonowych po 3 nie wiem, czy ma to znaczenie, ale wciaz jestem w okresiedojrzewania, mam tez np nie do konca regularne miesiaczki Edytowane przez zuzikkka Czas edycji: 2012-03-04 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dziwna miesiączka
...po co zadajesz pytanie, jak sobie na nie sama odpowiedziałaś na końcu? (Było w ogóle jakieś pytanie???)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ale o co chodzi? Piękną miałaś lutową miesiączkę
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
eh, poprostu wydaje mi sie tak troszke mniej obfita niz zwykle. ale z drugiej strony wiem ze straszna panikara ze mnie. w kazdym badz razie, dzieki za uspokajajace slowa i chyba poczekam do nastepnej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Przyłączam się, na czym polega problem, bo chyba nie na tym żebyśmy skomentowały przebieg Twojej miesiączki i kuracji antybiotykowej?
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ojjj no wybaczcie, rzeczywiscie pytania nie bylo, chcialam sie tylko dowiedziec czy to normalne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
chcialam o cos jeszze zapytac. po okresie ok.2-3 dni mialam tak ze bylo mi calkowicie 'sucho' caly dzien, tylko na zimnie lecial mi brazowawy sluz. w tym 3 dniu wieczorem po wyjsciu z wanny i dzisiaj jest troche zoltawy. ma kwaskowaty zapach. zadnych dolegliwosci pozatym, czulam jakies pieczenie ale mysle ze to przez moj sposob siedzenia. czy to cos oznacza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:05.