|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() alternatywa dla "pampersów"
Dziewczyny, co sądzicie o pieluszkach tetrowych? Jasne, że jest to dość męczące - dużo prania itp., Ale gdyby ktoś je Wam przywiózł czyściutkie i wysterylizowane do domu? Wiadomo, że "pampersy" są wygodne, ale dość drogie. Z kolei te tańsze często nie nadają się do niczego i mogą uczulać pupy maluchów. Z pieluszkami tetrowymi jest niestety sporo pracy, ale za to są zdrowsze, no i napewno ekologiczne. Więc gdyby ktoś robił "brudną robotę" za Was (z dostawą do domu), czy byłybyście skłonne skorzystać z takich usług?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: alternatywa dla "pampersów"
Dziwny post, jakby reklama usług
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Noo... !!! coś nawet, jakby badania rynku. po prostu mi zależy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hmm, jak będę miala 90 lat, to się nad tym zastanowię, na razie trzymam mocz
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja jestem za! Tzn. nie znam sie na pieluszkach jako tako, ale z tego co wiem to nie powinno sie nadmiernie uzywac pampersów, bo sa naprawde niezdrowe :/ Zreszta mozesz uzywac zwyklych, a od czasu do czasu kupic pampersa- to chyba rozsdadne wyjscie?
![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Może bym i skorzystała, gdybym mogła w jakiś sposób sprawdzić w jakich środkach są prane te pieluchy, czy rzeczywiście sterylizowane, w jaki sposób itp. Jeśli chodzi o dobro własnego dziecka matki potrafią być okropnie upier...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.