|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Listopad - Guerlain Idylle, Givenchy, La Roche Posay, ELF, minerały, MP3
Witam w moim listopadowym wątku wymianowym : ) Chętnie pozbędę się po kilka rzeczy na raz za coś konkretnego.
Wishlista Kilka zasad: 1. Nie odmieniam się bez wyraźnego powodu 2. Raczej nie interesują mnie ubrania, buty, torebki, biżuteria, ale może uda się wam trafić w mój gust 3. Z reguły nie uznaję wycofywania się z wymiany po wzajemnym przesłaniu adresów 4. Wysyłka tylko listem poleconym, ekonomicznym lub priorytetowym - do ustalenia 5. Wysyłka tylko w kopercie bąbelkowej (w skrajnych przypadkach wysyłania w zwykłej kopercie proszę o dokładne opakowanie rzeczy takową folią) 6. Rzeczy wymienione kasuję z wątku po wysłaniu paczką 7. Wysyłam również za granicę Legenda: Wolne Zarezerwowane lub już po prostu nie ma Dokładka KOSMETYKI KOLOROWE Szminki i błyszczyki Givenchy, Rouge Interdit, odcień 03 Secret Pink - zużycie do 5% - wymienię TYLKO I WYŁĄCZNIE na szminkę Chanel z serii Rouge Coco, Rouge Allure lub Hydrabase Creme, proszę nie proponować mi za nią nic innego! Lancome, Rouge Sensation, odcień Risque - szminka użyta około dziesięciu razy, niewielki ubytek Catrice, Urban Baroque, odcień C03 Victoria - użyta cztery razy Cienie, tusze do rzęs, eyelinery, pędzle Estee Lauder, kredka do oczu Artist's Eye Pencil z gąbeczką do rozcierania w kolorze czarnym - zużycie ok. 15% (moim zdaniem 10%, ale wolę powiedzieć za dużo niż za mało )Dior, miniaturka cieni tzw. "piątek" w odcieniu 970 Stylish Move + plastikowa osłonka wewnątrz opakowania chroniąca cienie - fioletowy kilka razy maźnięty, reszta cieni nieruszona - oddam najchętniej za inną miniaturkę jakiegoś górnopółkowego kosmetyku Estee Lauder, miniaturka cieni czwórek w odcieniach 10 Ivory Box, 47 Honey Drop, 54 Copper Penny, 35 Cinnamon + nowiutka pacynka - ostatni odcień użyty trzy razy, reszta cieni nieruszona - oddam najchętniej za inną miniaturkę jakiegoś górnopółkowego kosmetyku Urban Decay, pigment w odcieniu Protest - użyty dwa razy E.L.F - Eyes Lips Face - Beauty Eye Manual - Smokey Eye Edition - książeczka do smokey z dwunastoma cieniami i kredką do powiek - dwa cienie tylko raz użyte, reszta nieruszana, tak samo jak kredka - oddam tylko za coś bardzo fajnego! MAC, odsypka pigmentu w odcieniu Bell-Bottom Blue - do ustalenia LancrOne, pędzel do eyelinera, wykonany z włosia syntetycznego, włosie zwarte i sprężyste. Wymiary: 9 mm 1 mmStellar, żelowy eyeliner w słoiczku, kolor czarny z niewielkimi drobinkami - zużycie ok. 10% PERFUMY Guerlain, Idylle EDT - ok. 70/100 ml w oryginalnym flakonie, perfumy są świeże (kod: 0V02) - będę bardzo, ale to bardzo wybredna, proszę tylko o poważne propozycje, ponieważ perfumy są sporo warte i wymienię je TYLKO za jedną, bądź kilka, rzeczy z mojej wishlisty! Chanel, Coco EDP - ok. 10/50 ml w oryginalnym flakonie z korkiem Penhaligon's - Ellenisia - 1,3 ml Torrente - L'Or de Torrente - 2 ml Fragonard - Belle de Nuit (ekstrakt) - 2 ml Annick Goutal - Songes - 2 ml Annick Goutal - Malabah - 2 ml Kenzo - Flower - 3 ml Moshino - Tourjois Glamour - miniaturka - 4,9 ml Lolita Lempicka - Lolita Lempicka EDP - odleję do 10 ml Burberry - Brit EDT - odleję do 2 ml V&A - Feerie - odleję do 10 ml Yves Rocher - Vanille Noire - odleję do 6 ml Yves Rocher - Malina - odleję do 10 ml Yves Rocher - Brzoskwinia - odleję do 10 ml Oriflame - Mirage - odleję do 4 ml MINERAŁY I POCHODNE Sweetscents - eyeliner Lapis - spora fiolka - jakieś 3/3,5g Dry Flo - mogę troszkę odsypać (do 2g) Cień Live Justin Live (fiolet) - odsypka 1g Cień Silver Spoon (niebiesko-srebrny) - odsypka 1g Cień Little Black Dress (błyszczący czarny) - odsypka 1g Lucy Minerals - Pale Olive - odsypka ok. 1g Korektor Abbots Perk Me Up - odsypka 1,5g Cień Wood Sorell - odsypka ok. 1g Cień Sable Matte - odsypka ok. 1g Cień Sweetscents - Planet - odsypka ok. 1g Sweetscents - cień Imani - odsypka ok. 1g Sunlight - Finishing Dust 1g Meow - LushBlush: Obsessed - struna fabryczna Meow - Blush: Scratch! - struna fabryczna Sweetscents - cień Tuxedo - odsypka ok. 1g Sweetscents - cień Sable Brown Shimmer - odsypka ok. 1g Cienie mineralne Smoke Eyecolor i Plum Eyecolor - struny Jadwiga - puder do cery tłustej - odsypka 2/3g Lumiere, S&B Bar, Light Golden (Flawless Face) - fabryczna struna 1g Hide-A-Pore Light - mogę odsypać 1g Everyday Minerals, cień Plane View - mogę zrobić odsypkę KOSMETYKI PIELĘGNACYJNE Kremy do twarzy oraz ciała (+ sera, balsamy, musy, masła), kosmetyki do kąpieli, maseczki, mydła, mgiełki La Roche Posay, Effaclar, Puryfing Foaming Gel New Formula (Oczyszczający żel do twarzy) - raz użyta tubka 30 ml Vichy, NutriExtra Cream - koncentrat do kąpieli - próbka fabryczna 7 ml Iwostin, Lipidia, kremowy żel lipidowy do mycia - próbka fabryczna 7 ml Avon Naturals, mgiełka do ciała Granat i Mango - użyta dwa razy Dr. Irena Eris, Cleanology, płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu - próbka 3 ml Soraya, Beauty Creator 55+, redukcja głębokich zmarszczek krem na noc oraz krem na dzień - dwie próbki, każda po 1,5 ml Kosmetyki do włosów i paznokci, dezodoranty - za te rzeczy nie będę wybredna, oddam za drobiazg (może być oczywiście drogeryjny np. Essence) wszystkie razem VO5, Extreme Style GelWax - 45/75 ml Isana Hair, Styling Gel utrwalenie 5+ - tubka 30 ml Farmona, Radical, szampon wzmacniający do włosów zniszczonych i wypadających z ekstraktem ze skrzypu polnego - próbka oryginalna, 7 ml Książki i inne Stephenie Meyer "Przed Świtem" - miękka okładka, stan bardzo dobry Jakub Ćwiek "Krzyż Południa" - miękka okładka, stan idealny, nieczytana - nadaje się na prezent (wymienię chętnie za jakąś dobrą fantastykę, aczkolwiek wezmę pod uwagę także inne propozycje) Karta pamięci Sony - mikro SD M2 256 mb Odtwarzacz MP3 firmy KORR (+ pudełko, instrukcja), model KMP 282 1 GB w stanie +db, wszystkie informacje i zdjęcie odtwarzacza na życzenie Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2011-12-02 o 20:55 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad - Guerlain Idylle, Givenchy, La Roche Posay, ELF, minerały, MP3
Hej, znajdziesz coś u mnie za Odtwarzacz MP3 ?
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2011-11-01 o 18:54 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
ja po :
E.L.F - Eyes Lips Face - Beauty Eye Manual - Smokey Eye Edition - książeczka do smokey z dwunastoma cieniami i kredką do powiek - dwa cienie tylko raz użyte, reszta nieruszana, tak samo jak kredka - oddam tylko za coś bardzo fajnego! i odlewke vanille noir. zapraszam do obu watkow
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
hej pytałaś u mnie o buty na koturnie i mogłabym je oddac za
Urban Decay, pigment w odcieniu Protest - użyty dwa razy E.L.F - Eyes Lips Face - Beauty Eye Manual - Smokey Eye Edition - książeczka do smokey z dwunastoma cieniami i kredką do powiek - dwa cienie tylko raz użyte, reszta nieruszana, tak samo jak kredka - oddam tylko za coś bardzo fajnego! MAC, odsypka pigmentu w odcieniu Bell-Bottom Blue - do ustalenia Stellar, żelowy eyeliner w słoiczku, kolor czarny z niewielkimi drobinkami - zużycie ok. 10% My Secret, cienie do powiek Matt, odcień 509 (granat) - użyte dwa razy My Secret - StarDust Eyeshadow - cień sypki, odcień 4 - 3/4 opakowania albo jakies kremy nawilżające albo kosmetyki do pielęgnacji loków
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
Odpisane : )
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
a może za idylle byś sobie kilka rzeczy u mnie znalazla?
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
my to jednak szczęścia do tej wymiany nie mamy ;p
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;30329550]Hej, coś u mnie? Interesuje mnie trochę minerałów : )[/QUOTE]
Znalazłam: Annick Goutal - Songes - 2 ml Annick Goutal - Malabah - 2 ml Annick Goutal - Mandragore - 1,2 ml M. Micallef - Night Aoud - 1,5 ml Dry Flo - mogę troszkę odsypać (do 3g) Cień Live Justin Live (fiolet) - odsypka 1g Jadwiga - puder do cery tłustej - odsypka 2/3g Isana Hair, Styling Gel utrwalenie 5+ - tubka 30 ml - który to kolor? |
|
|
|
|
#20 |
|
Konto usunięte
|
Odpisane : )
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, nadal jesteś zainteresowana u mnie nietoperzem?
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
to może za jakąś odlewkę? najbardziej interesuje mnie kenzo i lolita lempicka
![]() |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się :
Moshino - Tourjois Glamour - miniaturka - 4,9 ml Gucci - Envy Me - 1 ml LancrOne, pędzel do eyelinera |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem ale mogłabym jeszcze jakąś odlewkę przyjąć lub coś innego z kosmetyków co mogłabyś mi dorzucić
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety nietoperzy to nie ma co mierzyć bo wiadomo że między pachami wymiar będzie do niczego nie potrzebny
Moim zdaniem to bez sensu. A długość to 65cm. Nie wiem co więcej mam zmierzyć?
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Bez naciągania, na płasko na samym dole ma 41cm(tam gdzie ścigacz) ale się rozciąga i poddaje. Na wysokości mniej więcej pępka ma ok 50cm. Jest bardzo szeroki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

)
9 mm
1 mm

Moim zdaniem to bez sensu. A długość to 65cm. Nie wiem co więcej mam zmierzyć?