|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
okres co dwa tygodnie - szybsza owulacja
Hej dziewczyny! Juz czwarty okres z rzedu mam po ok 2 tygodnich. najlpierw mialam po 17 dniach,pozniej po 16,potem po 13,a ostatnio po 15. nie wiem co sie dzieje i czym to jest spowodowane. Mam 18 lat i miesiaczkuje juz od przeszlo pieciu lat. od trzech lat mialam reguralny okres. Musze tez wspomniec,ze zawsze mialam bolesne miesiaczki jednak ostatnio sa one jeszcze bardziej nieznosne, mam przy tym podwyzszona temperature ciala,okropne bole krzyza oraz miesni i glowy oraz brak apetytu (czasami jest mi niedobrze) i zawracca mi isie w glowie. Na prawde zaczyna mnie to niepokoic, poniewaz zawssze mialam okres po 21-22 dniach. Czy wiecie moze czym to jest spowodowane,dlaczego tak sie dzieje ? moze cos jest nie tak ?? prosze pomozcie!
Edytowane przez miedzior Czas edycji: 2012-03-09 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: okres co dwa tygodnie - szybsza owulacja
z tego co piszesz wynika że bez wizyty u ginekologa nie jesteśmy w stanie określić co Ci jest... Jednak to nie jest normalne i duża utrata krwi (w Twoim przypadku częsta) moze prowadzić do anemii..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
a czy to moze byc cos powaznego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
no raczej tak.. bo to sprawa hormonów. Lepiej idz do lekarza i on Ci przepisze tabletki na uregulowanie cyklu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.