|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
porodówka Kolbuszowa a porodówka Nowa Dęba- która lepsza?
tak jak w temacie. podzielcie sie opiniami na temat swoich porodów w Kolbuszowej i Nowej Dębie. Gdzie której Pani rodziło sie lepiej i jak wspominacie porody w tych szpitalach? czy polecacie czy raczej odradzacie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: porodówka Kolbuszowa a porodówka Nowa Dęba- która lepsza?
Witam, ja rodziłam w Kolbuszowej. Nie mogę narzekać, świetny personel, przyjaźnie nastawiony do rodzącej, żadnych krzyków itp. Jeżeli na coś mogłabym ponarzekać, to na warunki estetyczne. Niezbyt piękne sale noworodków, korytarze też nie urzekają...No ale. Na szczęście mój poród odbył się w dniu mojego przyjazdu, więc nie musiałam tego długo znosić
![]() A, i jeden wieeelki minus, a mianowicie brak neonatologi... Ale generalnie polecał z całego serca.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
hmm utworzyłam ten wątek bo właśnie ja rodziłam w kolbuszowej i chciałam zobaczyć Wasze opinie na temat tej porodówki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
wwanet generalizujesz. U mnie szycie krocza było świetne, nie paprało się, wszystko było ok.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
no to mogę Ci powiedzieć, żebyś sie cieszyła, że Tobie akurat sie udało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.