|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() STEPPER czy AIR WALKER?co lepsze?
witam,
planuje kupic sobie jakis z tych sprzetow,ale nie wiem,co bedzie lepsze.zalezy mi glownie na tym,aby wyrzezbic nogi,ale bron Boze nie zwiekszajac ich miesni!!! jestem szupla,ale na calych nogach mam tluszcz...a szczegolnie nad kolanami i na nich, co mnie niesamowicie denerwuje.. czy ktos zna jakies cwiczenie na to? prosze o odp dotyczaca sprzetu i o doradzenie cwiczen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
♥
|
Dot.: STEPPER czy AIR WALKER?co lepsze?
zapraszam do wyszukiwarki znajdziesz tam odpowiedz na swoje pytania oraz opinie dziewczyn o sprzetach. pozdrawiam.
![]() kolezanka jest nowa wiec jakbys nie wiedziała tutaj jest wyszukiwarka :https://wizaz.pl/forum/search.php?f=19
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2009-01-01 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam, ale właśnie zakupiłam sobie stepper i nie mam pojęcia ile ćwiczyć, żeby były dobre efekty ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dzięki wielki za odpowiedź
![]() A mogłabyś jeszcze powiedzieć, kiedy będą jakieś efekty? ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jasne, jasne
![]() Spodziewałam się czegoś w stylu "pierwsze efekty po miesiącu" także naprawdę jestem pod wrażeniem ![]() Jutro zaczynam ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
A nie urosly Ci miesnie ud od steppera? ja i tak mam umiesnione nogi i lydki tylko na miesniacj jest zcellulicialy tluszcz:/ nie moge sie go za nic pozbbyc! biegalam teraz zaczelam skakac na skakance chodzilam nawet na PowerSlim wydalam kupe kasy i... nic! juz nie mam sil w dodatku ciagle tyje:/ to jak z tymi miesniami nie rozbuduja sie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Serdecznie ODRADZAM kupowanie air walkera przez internet zwlaszcza z tej o to str : http://fitbay.pl/walker-gazelle-free...FQpUtAodgjoBDg
Tak bardzo się przejechałam na tych zakupach jak nigdy.Sprzęt od samego początku źle działał[liczniki nie działały] i cały trzeszczał podczas ćwiczeńDodatkowo "aż bije od niego tandetą--->podczas ćwiczeń często traci się równowagę,materiał z którego jest wykonany jest fatalnej jakosci...istna porażka.Odnośnie reklamacji--->to NIE DA SIĘ a dlaczego->ponieważ ludzie z tego sklepu nie odbierają telefonów[tzn ci z działu reklamacji->numer pod którym składa się zamówienia oczywiscie działa--->próbuję zareklamować ten sprzęt już 3 miesiac jak widać bezskutecznie.Na meile też nie odpowiadają. Ogólnie wiele osób które zakupiły air walkera się na nim ostro przejechało |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Jestem zdziwiona tym co napisała moja poprzedniczka...
Ja kupiłam uzywanego air alkera za 50 zł na all... Jestem z niego sraszie zadowlona.fakt na poczatku trudno utrzymac równowage ale teraz po miesiacu cwiczen juz wiem co i jak.Niestey nie cwicze regularnie ale zauwazyłam juz drobniutkie drobniutenkie efekty cwiczen.Podoba mi sie w nim to ze mozesz dostosowac wysiłek albo wolno przebierac nozkami jakbys chodziła lub szybciej wtedy "biegniesz" Na sir walkere cwiczysz równiez ramiona ale zawsze mozna puscic drozki i złapac sie tego co jest z przodu wtedy jest łatwiej .Kiedy ugniemy delikatnie nogi obciazenie jest wieksze i ciezej sie cwiczy co oczywiscie daje lepsze efekty ja jestem naprawde zadowlona.Sprzet to racja troche "trzeszczy" ale nie jest to taki trzask ze budzi sasiadów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny ja regularnie chodziłam na siłownie przez 2 miesiace i włąsnie cwiczyłam na stepperze chodziłam 3 razy w tygodniu i 60 minut "mu" poswiecałam efekty naprawde super! az wszyscy mi zaczeli mowic ze ciut za duzo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie, czy stepper za bardzo nie rozbudowuje mięśni nóg? Boję się, że efekt będzie odwrotny od zamierzonego. Pozdrawiam wszystkich. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Witam, ja kupiłam air walkera w zeszły piątek - śmigał aż miło, cicho i płynnie. W sobotę zaczął skrzypieć niemiłosiernie, trzeszczeć itd. Nie wiem, czy w sumie z godzinę sprawnie popracował. Spróbuję go naoliwić, może to coś pomoże, ale tak jak piszecie, jakość wykonania jest nędzna. Miałam wcześniej orbitreka, nie zapłaciłam za niego wiele więcej niż za air walkera, ale był dużo lepszy jeśli chodzi o jakość i stabilność.
Myslę natomiast, że kiedy się już przyzwyczaję, to nawet to skrzypienie przestanie mi przeszkadzać. Grunt to ćwiczyć regularnie, samo posiadanie sprzętu nic nie da! Ćwiczy się na tym air walkerze dość przyjemnie i to chyba najważniejsze. Trzeba nauczyć się trzymać równowagę, a potem można już swobodnie machać nogami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. dodatni bilans kaloryczny 2. mnooostwo cwiczen z duuuuuuuzymi obciazeniamiiiiiiiii
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
![]()
Air Walker to niezłe urządzenie. Ćwiczy się podobnie jak na orbitreku. Kupiłem kilka miesięcy temu tutaj i nawet się sprawdza http://fitbay.pl/210-air-walker-gazelle-freestyle.html Jeszcze tylko aby chciało mi się ćwiczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
witam ja takze miesiąc temu kupiłam Air Walkera z allegro. Na początku był baardzo cichy a teraz trochę skrzypi, ale najważniejsze są efekty
![]() Myśle że steper bardziej buduje mieśnie a tu poprostu spala sie kalorie i wysmukla sylwetkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Air Walker mam od paru lat i od tych własnie paru lat stał w garażu... i się kurzył ( jak chyba u większości posiadaczy takie sprzętu - początkowa "zajawka", a potem "olewka"). Nie wiem czy to może zbliżająca się wiosna tak na mnie zadziałała czy może cos innego, ale postanowiłam go odświeżyć. I tak od tygodnia, dzień w dzień ćwiczę minimum 30 minut. Nie wiem czy przyniesie to jakiś efekt, chociaz mysle ze tak, bo po takiej 45-minutowej, szybkiej "przejażdżce" pot płynie po plecach. A mi chodzi własnie o utratę paru kilogramów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny to chyba naprawde pomaga!! ćwiczac 1.5 tygodnia codziennych, pólgodzinnych i intensywnych cwiczen, ubylo troche cm, i to praktycznie w kazdej czesci ciala!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Wczoraj dostarczono mi Stepper Skośny -jest SUPER - mam nadzieje że za miesiąc napiszę tu o efektach treningu ,oczywiście systematycznego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Bart32 witam cie ile czekalas na dostawe tego sprzetu po zamowieniu bardzo chce kupic go sobie ale nie wiem czy zmieszcze skie w czasie przed wyjazdem;/
Edytowane przez tinorek Czas edycji: 2012-03-29 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.