|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() SHENANDOAH szuka w marcuuu :D pomocy
Dziewczyny.!!!!!!!!!
potrzebuje kilku rzeczy ,a tak właściwie mam nowe założenie ZA JEDNĄ RZECZ KTÓREJ SZUKAM ODDAM MASE MOICH a szukam: -sukienek H&M, jakies retro, asos -tregginsów rozm.S-M -szorty nude takie luźne lub koronkowe -bluzki pudrowe i sweterki H&M itp. -MARYNARKI DRESOWE we szystkich kolorach przygarnę rozm.S ale nie chce jakis szmat z ciucholandu itp. -spódniczki rozkloszowane z podwyzszonym stanem, koronkowe, różne ale tez nie szmaty -kolorowe nerdy najchętniej brzoskwiniowe przciwsłoneczne NIE ZERÓWKI -zapchy AVON FM -różnorodna biżuteria,pierścionki,bra nsoletki,kolczyki wkręty -nude szminka nowa GLÓWNIE SZUKAM MARYNAREK ZA NIE ODDAM WSZYSTKO NIE SUGERUJCIE SIE TYM CO MAM W WĄTKU BO NIE WYSTAWIAM NIGDY WSZYSTKIEGO MAM m.in. na wymiane -rozkloszowaną czerwoną sukienkę H&M -spódniczkę koornkową New Yorker -szorty z wysokim stanem -czarną nową bandażową spódniczkę rozm.M -kalosze w kropki i kwiatki -baleriny,tuniki i wiele innych rzeczy PROSZĘ O NIE PROPONOWANIE MI LUMPEKSOWYCH RZECZY szkoda naszego czasu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SHENANDOAH szuka w marcuuu :D pomocy
u mnie troche bizu, i nowa szminka avon , moze ci sie spodoba
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
U mnie sporo biżu
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
mam marynarke, chyba nawet taka jak szukasz
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.