|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Rozpczliwie poszukuje MEOW i AWGM podklady
Cześć dziewczyny
Rozpczaliwie szukam próbek podkładów Meow Frisky 2 Chartreux, Persian, Sphynx, Mau oraz AWGM w tonacjach Grace i Hope W zamian to co w wątku i próbki mineralnych róży i podkladow Lucy mam light fair i light light po 1g lumiere mam VV light beige bare minerals light bare minerals mineral veil bare minerals bronzer roz Loreal glow minerals rose Eclat Maybelline mineralny simply coral Lauress tru love Laures Joy edm Waffle cane edm eskimo kiss edm mam jakis taki roz nie wiem jaki kolor ale taki w odcieniu lekko jaogodowym. ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozpczliwie poszukuje MEOW i AWGM podklady
Ja wyrażam szczery chęć na wspólne zakupy na Meowcosmetics.com..Jeżeli będzie organizowana taka akcja to proszę mnie powiadomić..
Dopiero niedawno dołączyłam do społeczności i poruszanie się na wizażu oraz śledzenie wątków(zwłaszcza wspólnych zakupów) na razie sprawia mi trudność, stąd moja prośba.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.