![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
MARZEC Kosmetyki, telefony, bizuteria, lakiery
NIEAKTUALNE!!!
POSZUKUJĘ wody termalnej! Rozświetlacza/różu mozaikowego Guerlain, Lancome, Estee Lauder, YSL Pędzla do podkładu mineralnego - dużo oddam Rozświetlaczy wysokopółkowych Kulek Guerlain 02 i limitek Paletek Sleek oh so special i bad girl Korektora MAC NW15 lub NW20 Kosmetyków IVOSTIN do cery trądzikowej ZASADY 1. Osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła pierwsza 2. Wszystkie moje kosmetyki są w dobrym stanie i świeże (jeśli tak nie jest to o tym mówię) i proszę o to samo Nie ma na fotach: perfumy azzaro pure cedrat 125ml Na fotach: zdj. 1 kredki sephora, 2 brązowe i jedna czarna (fajne do smokey eyes bo latwo sie je rozmazuje) zdj. 2 Kredki od gory: granatowa z brokatem essence, avon szara, rimmel exagarate czarna, oriflame srebrna zdj. 4 Yves rocher baza pod makijaz rozswietlajaca (zuzycie 30%) zdj. 4 rozswietlacz ELF (zuzycie jak na zdjeciu) zdj. 5 Puder maxfactor creme puff (po prawej stronie, zuzycie 40%) zdj. 6 Cienie: fioletowy testowany Victoria's secret, Fioletowy Sephora (nowy, z folią) zdj. 7 Brązer sypki bourjois, odsypię bo sama w życiu tego nie zużyję :p zdj. 8 Trójka bourjois szarości zdj. 9 Róże: bourjois 95 (zużycie 2%), 34 (zużycie 40%), róż elf zdj. 3 paletka SLEEK chaos (tylko za oh so special albo bad girl)
Blog poświęcony leczeniu Izotretynoiną oraz kosmetykom! Nowe wpisy Jak zwalczyć trądzik po 20 roku życia? Wypadanie włosów - przyczyny i co robić? Wymiana kosmetyki Edytowane przez makeupola Czas edycji: 2012-04-28 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: MARZEC Kosmetyki, telefony, bizuteria, lakiery
Zdj.1
1. Czwórka cieni Sephora - czarny, fiolet, róż, srebrny - zużycie 25% 2. Brokat Sephora do oczu, buzi, dekoltu - NOWY, zafoliowany Zdj.2 2 błyszczyki Loreal Glam Shine - zużycie minimalne kolory: Moon Crystal 04 i Very Blush 154 Zdj.3 Cienie DIOR w kolorach brązowych i złotych, w paletce z lusterkiem, zużycie jednego cienia w 50% reszta tylko testowana Zdj.4 1. Cienie Inglot trójka, biały perłowy, jasny fiolet perłowy, ciemny fiolet perłowy, zużycie 30% (najwięcej białego) 2. Cień pudrowy Avon kolor bronze 3. Cienie Manhattan trójka, zużycie różowego dość duże, reszta małe Zdj.5 1. Cienie poczwórne Avon, biały i 3 odcienie zielonego, zużycie bardzo małe (oddam za drobiazg)-> wymienione 2. Cień Inglot - oddam za drobiazg - testowany Zdj.6 Piłka na EURO 2012 do nogi, NOWa, z pudełkiem Zdj. 7 podklad minerlany ELF zuzycie 10% odcien sheer róż mineralny Maybelline Zdj.8 Puder yves rocher YRIA zużycie 10% Cienie Joko beż i czekolada My secret cień sypki star dust czarny EDM cień sypki weeping willow
Blog poświęcony leczeniu Izotretynoiną oraz kosmetykom! Nowe wpisy Jak zwalczyć trądzik po 20 roku życia? Wypadanie włosów - przyczyny i co robić? Wymiana kosmetyki Edytowane przez makeupola Czas edycji: 2012-04-23 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Zdj.1
1. Lakier H&M Midnight Passion - kupiony w zimie, raz malowany 2. Lakier Inglot 644, kupiony w grudniu, 3 razy malowany 3. Lakier Wibo matowy granat, kupiony w styczniu, raz malowany Zdj.2 1. Utwardzacz do pazokci Inglot nr. 15, zużycie 15% 2. Lakier Essence XXXL - ciemny szary z drobinkami, kupiony w styczniu, 2 razy malowany Zdj.3 i 4 Telefon SAMSUNG, otwierany z klapką, w pełni sprawny, posiada małe ślady użytkowania Zdj.5 Telefon SAMSUNG Monte, dotykowy, w pełni sprawny z folią zabezpieczającą na ekranie, nosi normalne śladny użytkowania typu (lekkie przetarcia na klapce z tyłu)-> wymienione Zdj. 6 Naszyjnik Mohito NOWY Zdj.7 Długi naszyjnik I am NOWY Zdj.8 Kolczyki Mohito używane 2 razy, brudne złoto sztuczne Zdj.9 Kolczyki I am, brudne złoto, sztuczne, używane Zdj.10 Kolczyki I am NOWE -> wymienione
Blog poświęcony leczeniu Izotretynoiną oraz kosmetykom! Nowe wpisy Jak zwalczyć trądzik po 20 roku życia? Wypadanie włosów - przyczyny i co robić? Wymiana kosmetyki Edytowane przez makeupola Czas edycji: 2012-03-12 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Zdj.1
Błyszczyk The Body Shop Raspberry - zużycie 30% -> wymieniony Zdj.2 Komplet NOWY kosmetyków zawiera - żel do kąpieli i pod prysznic 200 ml - musująca tabletka do kąpieli 30g - puder do kąpieli 25g - sól do kąpieli 30g - perły kąpielowe 8g x 3 - kwiaty kąpielowe 12g - gąbka do mycia ciała
Blog poświęcony leczeniu Izotretynoiną oraz kosmetykom! Nowe wpisy Jak zwalczyć trądzik po 20 roku życia? Wypadanie włosów - przyczyny i co robić? Wymiana kosmetyki Edytowane przez makeupola Czas edycji: 2012-03-06 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej coś u mnie za
2. Cień Sephora Strass N14 - NOWY ZAFOLIOWANY 3. Cień Sephora Tender Pink N27 - zużycie 10% Zdj.10 Piłka na EURO 2012 do nogi, NOWa, z pudełkiem Zapraszam mam Sleekowe paletki
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Bo imperiale są limitowane a limitowane czyli nie standardowe dlatego sie różnią. Palety są jeszcze kompletne, mało używane wiec mogę oddać jako całe. Lubisz zielone cienie?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za chanel chance i dkny be delicious?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Jakie jest pochodzenie piłki? jest oryginalna?
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Ok jutro skoczę do Sephory zobaczyć te cienie (boję się że bedą zbyt brokatowe) i czekam na odpowiedź mojego tż czy chce piłkę ![]() Jutro dam znać co z wymianą ok?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
a może chciałabyś puder clinique:
taki: http://www.clinique.com/product/1599...eup/index.tmpl kolor 108 może znalazłabym coś i z minierałów ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Za odsypkę pudru bambusowego z biochemii (mogę nawet dać dwa pudełeczka)
Próbki podkładów Lily Lolo (Warm Peach i Barely Buff) i jeden z tych róży Inglota nr 87. Możemy się wymienić w Krakowie, tak jak pisałaś ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Wątek w podpisie. Co prawda na ciuszkowym forum, ale ma tam tez kosmetyki. Odpisz u mnie.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Tak jak pisałam nie mam atomizerów, więc musiałabyś przysłać swój. Ilość do dogadania a zdjęcia jutro mogę zrobić, o ile nadal chcesz. A ile zestaw kosztował??
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
cos za tusz sephora probka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
cos za telefon ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Hejka coś za :
Lumiere podkład Veea Velvet Light Beige bare Minerals primer (pod podkład)
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
i pyt czy to edt czy edp?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
skoro używasz takiego koloru to ten clinique powinien być w sam raz, on ma odcień ciepły, żółtawy, z kolei ja zaliczam się kolorystycznie w bare minerals do gamy fair, a clinique jest dla mnie za ciemny...
mam też edm Pearl Mint ponad 1/2 pełnowymiarowego opak.
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
1.Bare Minerals primer (pod podkład) - próbka NOWY - 15ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hej widzisz coś u mnie? u Ciebie podoba mi się róż 1 z inglota, 2 pary kolczyków, mini tusz z sephory i odlewki dkny
![]()
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2012-03-01 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
clinique jest nowy, pełnowymiarowy, tylko lekko przetestowałam kolor, ale nawet nie ma śladu chyba...
wolałabym coś we flakonie... hmm, a byłam zainteresowana: dkny zielonym i chance (czy to edt czy edp?)
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
a co byś oddała z tego co napisałam, sleek jest w negocjacji, ale nie wiem jeszcze, że pójdzie, więc rozważyć możemy wstępnie
![]() ![]() najbardziej mi zależy na odlewce zielonego jabłuszka dkny i różu z inglota - to niby ten sam odcień, ale dla mnie się różnią na fotce kolorem ![]() ten mini tusz sephory to jaki dokładnie? ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:38 ---------- dam ci jutro odpowiedź oki, mam atomek 10 1 wolny to bym Ci wysłała najwyżej jeżeli się zdecyduję na opcje z kolczykami, a za 2 róże jaką byś odlewkę mogła zrobić? róż z inglota muszę sobie obadać na swatchach jeszcze, on ma jakąś nazwę ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś za róże inglota, piłkę i CELINE DION 100ml - zużycie 15%
CHANEL CHANCE 50ml zuzycie kilka psików TOMMY HILFIGER 20ml w oryginalnej butelce
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś za Chance?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=597608 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
w krk bywam często bo mieszkam niedaleko, więc nie byłoby problemu z ewentualny spotkaniem
![]() sprawdz sobie podkład i pomyślimy, ok?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.