|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
pierwszy wpis z prośbą o pomoc ;)
witam Was dziewczyny! to mój pierwszy wpis na tym forum, więc nie krzyczcie, dopiero się wdrażam
![]() mój naturalny kolor włosów to ciemny blond, jednak niedawno je rozjaśniłam. inni mówią, że całkiem dobrze wyglądam, ale... jest tak jakoś blado! nie wiem jak rozweselić moją twarz, jak dodać jej koloru. używam różu i czarnej kreski, bo boję się eksperymentować. próbowałam podkreślić brwi kredką, ale wyglądałam jak klaun. kupiłam różową szminkę i, naprawdę, czuję się jak w cyrku! podobają mi się pomadki nude, ale wtedy byłabym chodzącą bladością... pomocy! bardzo na Was liczę! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: pierwszy wpis z prośbą o pomoc ;)
dobierz odpowiedni podkład do koloru skóry. Nie może byc za ciemny przy jasnych włosach i ciemnym podkładzie możesz wygladać wulgarnie. Noo chyba że z natury jesteś osobą o ciemnej karnacji
![]() ![]()
sudokuholiczka literakomaniaczka Mój wątek wymiankowy zapraszam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=733577 ![]() ![]() Edytowane przez agacio Czas edycji: 2013-02-16 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: pierwszy wpis z prośbą o pomoc ;)
dziękuję kochana <3 jak miałam ciemne włosy cały czas nosiłam się w brązie - ubrania, cienie do powiek i paznokcie były w tym kolorze, a teraz tak kiepsko trochę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:23.