|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Brak szacunku?
.
Edytowane przez klaamoa Czas edycji: 2013-12-29 o 22:53 |
|
|
|
|
#2 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brak szacunku?
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez madana Czas edycji: 2012-03-17 o 23:40 |
||
|
|
|
|
#3 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdyby Cię kochał to by Cie szanował ergo nie odezwałby się nigdy w taki sposób do Ciebie. Osobiście brzydzę się manipulantami. Złe jest to,że się na to godzisz, a jeszcze gorsze,że on wogóle to robi. Rozmowa... ok, ale kiedy przynosi ona jakieś rezultaty. Bo co z tego,że Ty strzępisz sobie język, płaczesz - a on ma to w nosie. Poza tym facet ma zapędy na bluszcza, jest agresywny. Na Twoim miejscu podziękowałabym Panu za współpracę.
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
Sygnały alarmowe, że trzeba wiać. Miałam do czynienia z podobnym manipulantem i nigdy więcej
Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2012-03-17 o 23:35 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Twój chłopak to materiał dla psychologa, jeśli nie psychiatry. Serio. Ma jakieś maniakalne zachowania, obsesyjne, zupełnie niezdrowe. I to nie jest miłość, tylko jego problem psychiczny, który ingeruje w Twoje życie i powoli Ci je zatruwa. Z takim gościem tylko czekać aż Cię zamknie w domu na cztery spusty, ubraną w worek od kartofli i nawet listonosza nie wpuści, bo coś przecież może między wami się stać w progu domu.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też napiszę, że nie widzę świetlanej przyszłości. mam podobny przypadek w rodzinie. zaczynało się tak jak u Ciebie - odzywki, zazdrość itp. po ślubie zaczęło się wydzielanie pieniędzy, degradowanie do pozycji sprzątaczki domowej, obrażanie, manipulowanie... Dla mnie to nie do przyjęcia i NIC nie usprawiedliwia takiego zachowania. Chłopak faktycznie nadaje się na konsultację psychologiczną, a Tobie współczuję.
Nieważne jak byłby zakochany, nigdy nie dałabym odezwać się do siebie w ten sposób.
|
|
|
#7 |
|
Buc
|
nie chcesz się rozstać z takim panem? to nie, tylko mniej świadomość, że będziesz sobie tkwiła w toksycznym związku, bez poczucia godności i z ujemnym poczuciem wartości własnej.
|
|
#8 |
|
.
|
tak w skrocie i odpowiadajac na pytanie z tytulu watku - tak, to brak szacunku. teraz cie poniza, pozwalasz na to, wiec z czasem bedzie jeszcze gorzej.
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Im później, tym gorzej będzie Ci odejść, będziesz coraz słabsza i pozbawiona własnej wartości. Nie ma usprawiedliwienia dla takich odzywek.
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Masakrą jest jedno:
Cytat:
I co ci po tych "kocham cię", po maślanych oczach, odgrywaniu "jestem zakochany na zabój", gdy padają TAKIE słowa, a ty próbujesz je jakoś tłumaczyć, że jest najmłodszy (o czym to niby miałoby świadczyć? że najmłodsze dziecko w rodzinie wychowuje się na chama?). |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem, jak można tkwić w takim układzie z własnej woli. Facet jest niestabilny emocjonalnie, a to wymaga leczenia. Nie łudź się, że on się zmieni .
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Sorry, jak można dać się tak traktować?
Dziewczyno, Ty uciekaj póki czas, bo teraz to agresja słowna, a jak dojdzie i fizyczna? ![]() Jakbym usłyszała od faceta 'zamknij się, bo mnie wkur**asz', to byłby ostatni raz kiedy mnie widzi. Tak Cię facet traktuje jak mu pozwalasz. |
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Z boku wszystko może wyglądać idealnie. To nie koleżanki są z tym chłopakiem, tylko Ty. Widzą to, co jest dobre, ale nie płaczą przez niego i nie mają takich problemów, co Ty. Znam podobne historie. Nigdy nie wróżyły nic dobrego.
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nie znosze takich dwulicowych ludzi.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Czemu wszystkie okropności tłumaczy się miłością?! Jak śmiesz, tak nazywać to uczucie.
No ale przecież! Kochający chłopak wyzywa ukochaną osobę, żeby przypadkiem nie czuła się niekochana. Pewnie, kocha Cię! Szalenie! Ba! Na pewno jest w Ciebie wpatrzony. Zgadzam się.
|
|
#18 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za to tak go kochasz? Że przez niego płaczesz? No za☠☠☠..facet. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym od takiego uciekała. Najpierw Ci powie, że go w*****asz, nie reaguje jak płaczesz, manipuluje Tobą, a potem przyjedzie i powie, że Cię kocha? Sorry
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Autorko, Ty go jeszcze tłumaczysz? Wasz związek to bagno, naprawdę te wszystkie piekne chwile uj bombki strzela, gdy facet Ci mówi "Zamknij się, bo mnie wk*****". Ty tu widzisz jeszcze jakieś szanse? W ogóle jak można się wściekać o taką pierdołę, jak dzwonienie dwa razy? Choleryk, wariat, cham i tyle. Szczęśliwa z nim nie będziesz na pewno.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.