|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki odebrane, zaczyna sie wielkie tesotwanie!:)
Wybralam sie wczoraj po kosmetyki, ale nie wolno ich bylo wydac, wiec musialam jechac dzisiaj znowu
![]() Paczka byla zapakowana w ozdobna torebke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wieczorem przetestuje szampon (ktory kiedys mialam zreszta)maseczke oraz peeling ![]() Zapraszam do czytania recenzji ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki odebrane, zaczyna sie wielkie tesotwanie!:)
Od razu napisze ze moja torebka byla w stanie idealnym, ale byla dodatkowo w tej torbie od kuriera
![]() Nie chce pisać oceny po 1 zastosowaniu, bo to dla mnie nie jest obiektywne, każdemu trzeba dać szanse ![]() POMADKA Ogólnie to odzwyczaiłam sie od pomadek, nawilżaczy ponieważ uwielbiam błyszczyki ![]() ![]() Większość pomadek jak i również błyszczyków gryzie mnie w gardło, ponieważ często je oblizuje itp. Ta pomadka nie gryzie mnie w gardło, nie czuje jej zapachu oraz smaku ![]() ![]() Mi odpowiada taki rodzaj pomadki ![]() Napisze po kilku dniach czy aby nie zmieniłam zdania ![]() MASECZKA Zastosowałam ja już dwa razy, ponieważ uwielbiam maseczki i stosuje jakaś prawie codziennie ![]() ![]() co do skutków zastosowania tej maseczki to ciężko mi coś napisać. Na pewno twarz po niej jest wyciszona. Maseczka jest bardzo wydajna, ponieważ w każdej saszetce jest jej dużo, mi starczy na około 4 razy jedna polówka. A to już ogromny plus, nie pożałowali jej na pewno ![]() Co do nawilżenia to zobaczymy po jeszcze kilku zastosowaniach, czy aby nie jest krótkotrwale... ![]() ![]() ZAPRASZAM do czytania ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
PEELING
Ładnie pachnie, fajne są te pesteczki, ładny kolor i fajna konsystencja. Ja przyzwyczajona jestem do peelingu z kawy, wiadomo on jest dość mocny. Ten peeling ma moim zdaniem za mało tych najmniejszych drobinek, gdy nałoży sie go na skore i rozsmaruje to wyczuwa sie właśnie ich zbyt mala ilość. Trzeba sie duzo namachać zęby peeling wogole zadziałał ![]() ![]() ![]() KREM BRĄZUJĄCY Hmmm....i tu nie wiem co napisac. Uzylam go dwa razy i jakos no nie mogę! Jestem zmuszona go zmyc. -walkuje sie na twarzy, nakladalam go na krem jak i na sucha twarz -wchodzi w kazdy por na twarzy, bardzo to widac -podkresla suche skorki -jak sie dostanie miedzy brwi to kaplica -ma zbyt uciazliwy zapach jak na krem -w opakowaniu ciemny(co dla mnie na plus) na twarzy strasznie jasnieje + z daleka nie wyglada zle na twarzy, ale z bliska, gdyby sie nie walkowal i nie wlazil w pory to dalabym mu szanse ale jakos narazie nie moge.
24.03.2016 ![]() Edytowane przez Emilcia_1616 Czas edycji: 2012-03-20 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
SZAMPON
Szampon juz kiedyś miałam ![]() Moje wrażenie co do szamponu: -ślicznie pachnie -nie plącze włosów a to dla mnie duzy plus -co do jakiegoś odżywiania - to tylko szampon mam go niecałą minute na głowie i nigdy nie wierzyłam ze jakiś szampon je odżywi, chodzi mi tylko o to żeby myl i ładnie pachniał - niektórzy piszą ze się słabo pieni i coś w tym jest, ale ja mam włosy ra ramion, zawsze staram się je dobrze zmoczyć cale a później nalewam sobie na rękę taka średnia dawkę, możne i nie ma jakiejś ekstra piany ale spokojnie włosy się myją w pianie takiej jakiej moim włosom potrzeba ![]() Ogólnie jestem na tak ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie polubilismy sie z kremem Alterry i juz sie nie polubimy. To wlazenie kremu w pory oraz walkowanie sie jest strasznie uciazliwe. musze trzec twarz a pozniej mam czerwona. chyba lepiej uzyc juz lekkiego podkladu niz tego kremu....
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
U mnie niestety ten krem też się wałkuje w czasie nakładania, podkreśla pory
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Co do MASECZKI to moim zdaniem nie podraznia ani nie zapycha
![]() u mnie uspokoja cere i nakladam ja ostatnio codziennie rano w mniejszej dawce na okolo 30 minut, pozniej zywam i jest ok jak dla mnie ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Z tego co pamietam to dzisiaj ostatni dzien recenzowania
![]() ![]() SZAMPON +zapach +cena +opakowanie-szata -moim zdaniem minusem jest to ze moglby byc jednak troche wiekszy -+moim zdaniem jest on malo wydajny poniewaz troche trzeba go nalac na dlon zeby pod palcami pozniej wyczuc piane, +dobrze myje wlosy nawet przy niezaduzej ilosci piany ogolnie jestem na tak, dobry szampon, ale raczej nie dla dlugich wlosow bo starczy tylko na kilka myc ![]() MASECZKA +wydajnosc! jedna saszetka starcza mi na 5 razy +zapach, oj piekny jak dla mnie! +nawilza, nie za duzo ale wystarczajaco u mnie nie powoduje zadnych niespodzianek, pieczenia skory czy zaczerwienienia. Moge z czystym sumieniem polecic ![]() KREM DO RĄK +zapach +opakowanie +wydajnosc, potrzeba go naprawde niewiele na dokladne rozprowadzenie na dloniach +dlonie sa nawilzone po uzyciu kremu I teraz tak, nawilza ale po zastosowaniu,, po umyciu rak (jak to z wiekszoscia kremow bywa) nawizlenie znika i dlonie sa szorstke, trzeba go znowu nalozyc. Weic tak wydajnosc jednak nie jest tak do konca na plus. Ale pieknie pachnie i bede go uzywac ![]() KREM TONUJACY/BRAZUJACY DO TWARZY Dla mnie bez roznicy czy to tonujacy czy brazujacy nie polubilismy sie wogole! -wlazi w pory jak cholera -pokresla suche skorki, nawet u mnie jak ich nie mam ![]() -walkuje sie na twarzy strasznie -powoduje zaczerwienienia -zapach moze i ladny ale nie powinien taki byc w kosmetyku do twarzy, az troche mdli -nie kryje nic, nie ujednolica kolorytu, wiec po co go uzywac? lepiej nalozyc podklad i miec sliczna buzie POMADKA +nawilza usta +bez smaku i zapachu +nic sie z nia nie dzieje, nie przemieszcza sie, wbija itp. +ladne opakowanie i trwale, nie otwiera sie sama Pomadka bardzo mi przypadka do gustu ![]() ![]() PEELING +zapach +swietna konsystencja i kolor! +super pomysl z pestkami +pojemnosc Gdyby mial wiecej tych mniejszych drobinek to bylyby naprawde super ![]() ![]() ![]() JEDNA WSPOLNA CECHA WSZYSTKICH PRODUKTOW JEST CENA! ![]() Bardzo dziekuje za mozliwosc przetestowania tych kosmetykow ![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuje i pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.