|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Odchudzanie Londyn!!
witam,
Pilnie poszukuje wizazanek z Londynu, ktore maja ochote na wspolne odchudzanie....jest tu ktos taki???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Odchudzanie Londyn!!
Nie ma nikogo z Londynu kto ma potrzebe zgubienia zbednych kilogramow??? Wspolne wypady na silownie, basen czy innego roodzaju aktywnosc fizyczna?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Witam ja jestem z Londynu tez nie dawno zaczełam sie odchudzać co 2 dzien siłowniadiety nie mam zadnej poprostu staram sie jesc mniej a jak u Ciebie gdzie mieszkasz?
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja mam zamiar zaczac jakas dietke, kiedys stosowalam 1500 kcl i musze powiedziec ze efekt byl super. Przez ostatnie dwa latka sie niestety zaniedbalam bardzo, zasmakowalam w angielskim jedzeniu i efektem tego jest 12kg do zgubienia
![]() Planuje zapisac sie na silownie, ale samej jakos mi ciezko sie zmotywowac wiec poszukuje towarzyszki ![]() Mieszkam w zachodnim Londynie...dokladnie Acton, A Ty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Witam, a jednak jest ktos z Londynu
![]() Ja planuje wlasnie zaczac diete, kiedys stosowalam 1500kcl i efekty byly super. Niestety przez ostatnie 2 lata sie zaniedbalam...agielski jedzenie itp skutkiem czego jest 12kg do zgubienia ![]() ![]() Mieszkam na zachodzie Londynu...Acton. A Ty? Na jaka silownie chodzisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja może odrobinkę nie na temat ale chciałam skorzystać z tego, że dziewczyny z Anglii
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Witam,
mieszkam w Anglii ale nie w Londynie. Ja sie zaopatruje w Polskich Sklepach. Z angielskich sklepow jedynie mieso i rybki kupuje. I oliwe z oliwek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ja w polskim sklepie zaopatruje sie w spore ilosci serkow wiejskich, angielskie smakuja inaczej. Kupuje tez boczek ( wiem ze to nie dietetycznie
![]() Ja z trudem odchudzam sie w Newcasle i trzymam kciuki za rodaczki z Londynu. Mi tez przybylo 12 kg od kiedy wyladowalam na tych ziemiach. Zgrozo! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja mam tam spędzić ok. 2 miesięcy lub nawet 1,5 także mam nadzieję, że JAKOŚ to będzie. W takim razie też od razu zorientuję się w polskich sklepach.
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Witam, ja też w UK, choć nie Londyn. I nie zgadzam się z tym, że angielskie jedzenie jest tuczące. Każde, które nie jest zdrowym wyborem jest tuczące
![]() P.S. Nie korzystam z polskich sklepów, bo nie mam takiej potrzeby. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W Polsce niestety tak... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry! Ja jeszcze pisze z Polski ale za miesiac bede w Londynie na caaale 9 miesiecy. Co roku jezdzilam tam na wakacje,a że w tym roku ukończyłam studia to planije zostać tam troszke dłużej.
I powiem tak, ja od 5 lat jezdzialam tam na okolo 3 miesiace i zawsze wracalam z 3 kg wiecej:/ wiec teraz sie boje,jak jade na tak dlugo, jak to ze mna bedzie. Niemniej jednak, bardzo mi sie podoba,jak rannna pora widze ludzi biegajacych w parkach-to takie budujace. Moze w tym roku tez do nich dolacze. P.S. z jakiej czesci Londynu jestes? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Siemka istnieje ten wątek jeszcze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
No jakoś tak właśnie cicho tu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Przepraszam za zalozenie i zaniedbanie watku, niestety nie mialam dostepu do netu. Ale juz jestem i mam nadzieje ze watek sie rozwinie.
Piszac ze tyje od angielskiego jedzenie oczywiscie nie chodzilo mi o to ze brak tu zdrowych produktow, ale raczej o szeroki wybor gotowych dan dla leniwych ![]() Od dzis zaczelam chodzic na silownie, z uwagi na to ze mieszkam na Actonie wybralam ta najblizej domu...Fitness First Acton. Udalo mi sie wygrzebac na necie darmowa 6cio dniowa wejsciowke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry chetnie przylacze sie ... Mieszkam we wschodnim londynie I tez jestem na diecie, mam pare kilogramow do zgubieniu po urodzeniu dziecka.. Czy jest ktos z moich okolic kto chcialby wspolnie pochodzic na zumbe?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Chodziłam rok do Fitness First. Po roku już wiedziałam, że lepiej sobie pobiegać na dworze, poćwiczyć z kettlebellem i ciężarkami w domku. No i dużo taniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Cześć,
piszę pracę magisterską na temat skuteczności działania suplementów odchudzających. Czy mogę prosić Was o wypełnienie ankiety. Z góry dziękuję bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.