|
Notka |
|
Konkurs Sephora Napisz w swoim wątku, jakie kosmetyki są niezbędne w Twojej kosmetyczce i wygraj wspaniałe nagrody marki Sephora! |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Konkus Sephora
„Jakie kosmetyki są dla Ciebie niezbędne w Twojej kosmetyczce?
Kosmetyki to moje małe królestwo bez którego nie mogłabym się obejść(chyba jak większość kobiet). To właśnie dzięki nim czuje sie pewniejsza siebie, promienna i dopieszczona ![]() W mojej kosmetyczce zawsze jest: * mały krem nawilżający do twarzy(Garnier) * korektor rozświetlający(Rimmel) * puder transparentny (YR) * miękka kredka do oczu: czarna(Estee lauder) i cielista (Artdeco) * tusz do rzęs (Estee Lauder) * pędzle Hakuro: do nakładnia cieni, do rozcierania, kuleczka do załamania powieki, do pudru i do różu * baza pod cienie(Artdeco) * paletka Sleek Oh So Special- moje ulubione kolory * błyszczyk(Essence) * róż (Wibo) * małe lusterko * mini płyn micelarny * mini woda termalna(Aven) * maść z wit. A * płatki oraz waciki kosmetyczne * pilniczek do paznokci * krem do rąk * pęseta,plastry One zawsze są przy mnie ! ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() Edytowane przez Neerwusia Czas edycji: 2012-03-31 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.