|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
MARZEC pielęgnacja, makijaż i inne GUERLAIN ESCADA PUPA LOREAL JOICO
nieaktualne
kwietniowa wymianka: ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post33290120 Witam Do wymiany mam kosmetyki do włosów, nowe, albo używane mniej lub bardziej jako, że wymiana tych kosmetyków to mój odwyk byłabym zainteresowana perfumami (moje nowe hobby... ) o owocowym zapachu, najlepiej DKNY candy apples, albo be delicious red, LACOSTE, owocówki ESCADA (taj sunset ),Lancome Tresor Midnight rose, Paco rabanne black XS Bądź guerlain blush 4 eclats Sisley phyto blush eclat (najchętniej duo mango) Chanel, Harmonie de Printemps, Blush Horizon de Chanel givenchy Le Prism Blush Blooming benefit (najlepiej sugar bomb) kremy BB chociaż na spróbowanie Inne propozycje chętnie rozważe. czarne - dostępne szare - wymienione czerwone - dokładka fioletowe - rezerwacja Oto kosmetyki do wymiany: WŁOSY: -JOICO K-PAK szampon 300ml i odżywka 300ml (użyte kilka razy, jest conajmniej połowa) - lena44 , rekonstruktor 150ml (użyty tylko 2-3 razy, praktycznie nowy) - esterie, gratis dodam hydrator, który był w pojemności 50ml, może uda sie coś jeszcze wycisnąć -lena44 - Joico, K - PAK Color Therapy, Restorative Oil - ( zostało ok. 90ml ze 100ml) nie muszę oddawać- tylko za coś super KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,41107,k-pak-color-therapy-restorative-oil.html - ALFAPARF odżywka real cream ph4 250ml (użyta tylko 2 razy) - ANDREW COLLINGE BLONDE 300ml ( odżywka do blond włosów, zakupiona za granicą, została połowa) leci do mama_emi - CHARLES WORTHINGTON salone shine repair for super shiny hair 250ml ( zakupiona za granicą, została ponad połowa) - CHI ORGANICS silk oil 250ml (zostało pół) - CHI ORGANICS tone&shine dark chocolate 350ml (została mniej wiecej połowa) - LOREAL FIBERCEUTIC odżywka 500ml ( użyte 2 razy, praktycznie nowa!!!) + gratis 2x serum 15ml leci do mama_emi - TIGI catwalk curls rock leave in moistuizer 250ml (została ponad połowa) - MARC ANTHONY moisture gloss renewal brilliant shine conditioner 380ml (użyta kilka razy, została ponad połowa) leci do mama_emi - TRESEMME salon silk conditioner 900ml (zakupiona za granicą, NOWA) - JOHN FRIEDA enhancing conditiner 250ml (platinum to champagne, użyta może dwa razy) - esterie - SEPHORA hair nutrition repair mask 250ml (została połowa) * CHI Keratin Mist 300ml ( użyte tylko kilka razy, niewielkie zużycie, niestety gdzieś zapodziałam koreczek) * CHI Infra Treatment 300ml (mniej więcej 1/3) * CHI Infra Shampoo 300ml (zostało ok połowy) * BIOSILK silver lights shampoo 350 ml (więcej niż 2/3) * MATRIX biolage protective hair oil 150ml (zostało troche mniej niż połowa, nie wiem jak z datą ważności) * TRESEMME 24 hours body weightless volume & shine conditioner 900ml (kupiona za granicą, użyta tylko 3-4 razy, praktycznie cała) * TRESEMME salon silk conditioner 900ml (kupiona za granicą, użyta kilka razy została ponad połowa) * TRESEMME 24 hours body builds body & volume shampoo 900ml (kupiony za granicą, praktycznie cały) * TRESEMME moistrure rich conditioner 900ml (kupiona za granicą, zostało troche więcej niż połowa) * GLISS KUR oil nutrive balsam conditioner 200ml (została 1/3) * MASŁO SHEA 220ml (ubytek ok. 3%) -lena44 * OLEJ ZE SŁODKICH MIGDAŁÓW 100ml (została mniej więcej 1/3) TWARZ: * GUERLAIN BLUSH 4 ECLATS 01 TENDRE AURORE, róż do policzków , zużycie oceniam na 35-40 %, w jednym miejscu uderzony końcem pędzla) - wymienie tylko na inny górnopółkowy róż * podkład L'OREAL lumi magique ( użyty tylko raz, kupiony w dwa dni temu, kolor N3 pure linen, jak dla mnie idealny, ale pomimo kolejnej próby wracam potulnie do matte morphose )* GUERLAIN meteorites (02 teint beige, odsypka 9 kuleczek, w opakowaniu zastępczym) * SKIN79 - BB Cream /SUPER+ BB Triple Function - Hot Pink 40g (pochodzi z wymianki, wizażanka użyła kilka razy, ja tylko dwa) * PUPA puder prasowany ( kupiony kilka dni temu w douglasie, tylko raz maźnięty, niestety jednak nie nadaje się do mojej karnacji, w zależności od zmieszania kolorków można użyć go jako pudru, rozświetlacza, bądź cieni, świetny efekt, posiadam kartonik) - yellowjelly * PUPA luminys 04 (wypiekany róż, 3,5g NOWY!!!) * MAXFACTOR smooth effect foundation natural 50 (ubytek testowy, niestety nie mój kolor) * DRULA pigment creme 20ml (krem do twarzy z przebarwieniami, użyty kilka razy, została ponad połowa) * BOURJOIS blush 11 brun illusion (zużycie niewielkie, oddam dla pierwszej zainteresowanej osoby, z którą będe się wymieniać, ponieważ już troche leży, a mam już inne i tylko zajmuje miejsce) ZAPACHY: * ESCADA moon sparkle 30ml (została połowa) * Van Cleef & Arpels Feerie EDP (odlewka, pochodzi z wymianki z esterie, niestety nie mój zapach) * perfumy UNITED COLORS OF BENETTON energy woman 100ml (dostałam w prezencie, troche wypsikałam, ale została napewno połowa) * mgiełka AVON naturals truskawka i guawa 125ml (wypsikane może 10ml) Próbki: - Lancome - midnight rose 1,5ml - Clinique - trzy kroki - John Masters Organics - odżywka do włosów - L'oreal - lumi magique - 2 próbki (kolor N4) - L'oreal - matte morphose (kolor 140) - Vichy - kremy i podkłady, ale troche już leżą dla zainteresowanych możliwość wysłania zdjęć Edytowane przez paulcia666 Czas edycji: 2012-04-02 o 10:34 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: MARZEC pielęgnacja, makijaż i inne GUERLAIN ESCADA PUPA LOREAL JOICO
coś u mnie za GUERLAIN meteorites (02 teint beige, odsypka 9 kuleczek, w opakowaniu zastępczym)
PUPA puder prasowany ( kupiony kilka dni temu w douglasie, tylko raz maźnięty, niestety jednak nie nadaje się do mojej karnacji, w zależności od zmieszania kolorków można użyć go jako pudru, rozświetlacza, bądź cieni, świetny efekt, posiadam kartonik) * PUPA luminys 04 (wypiekany róż, 3,5g NOWY!!!) W podpisie wątek z kosmetykami A tu link do wątku z ciuchami (wszystkie są nowe lub raz ubrane) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post32637756 Mam też perfumy Tommy Hilfiger (świeży zapach, bardzo długo się utrzymują, w oryginalnej butelce zostało 20ml)
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za mała moon sparkle? oddam duuuuuuuuuzo zobacz wszystkie watki
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
MATRIX biolage protective hair oil 150ml (zostało troche mniej niż połowa, nie wiem jak z datą cos u mnie?
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiscie ja :
* ESCADA moon sparkle 30ml (została połowa) * Van Cleef & Arpels Feerie EDP (odlewka, pochodzi z wymianki z esterie, niestety nie mój zapach) * perfumy UNITED COLORS OF BENETTON energy woman 100ml (dostałam w prezencie, troche wypsikałam, ale została napewno połowa
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Hey, założyłam dziś nowy wątek, sporo rzeczy dodałam może teraz znajdziesz coś dla siebie?
zajrzyj proszę
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Niezmienie chciałabym GUERLAIN meteorites (02 teint beige, odsypka 9 kuleczek, w opakowaniu zastępczym (9 kuleczek to mniej niz 1/6 opakowania wiech ich wartosc wyceniam gdzies na 33zł
PUPA puder prasowany i to bym chciała tylko bardzo bym prosiła o zdjęcie albo jakąś dokładniejsza nazwę żebym mogła sprawdzić to cudo w necie. a powiedz mi ile byś chciała tych perfum za te 2 rzeczy i czy w ogóle chciałabyś taką wymiankę? Mogę się też wymienić tylko za kulki Guerlain. Wtedy też mniejsze odlewki ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Mogę za Guerlain oddać 12ml perfum tylko tu pojawia się problem - nie mam do czego! A za puder jednak podziękuję.
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Joico, K - PAK Color Therapy, Restorative Oil - ( zostało ok. 90ml ze 100ml)
coś u mnie? ![]() |
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
moze je po prostu kupie albo cos zorganizuje
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie? Podoba mi się parę kosmetyków do włosów
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za PUPA?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=597917 |
|
|
|
|
#19 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Więc tak
Z tych rzeczy już część poleciała, ale mam też parę nowych : -Skinfood apple liquid eye liner- czarny, raz użyty; -Skinfood Facial water vita c mist ok połowy z 145ml; -4 próbki Gold caviar cream; -Etude house lash serum, serum do rzęs, 2 razy użyte; -Skinfood Gold caviar gift set: emulsion + toner, po jednym teście; -Bio essence with ATP: 5x essence -Uguisu 5g z minimalnym ubytkiem; -Azuki no kona 5g ; -The face shop White tree snow sleeping pack 5ml; -Skin79 Rose moisture mask 5ml; -Lioele vita shake pack cranberry; Mi podoba się : -Joico olejek k pak, na nim mi najbardziej zależy - ALFAPARF odżywka real cream ph4 250ml (użyta tylko 2 razy) * OLEJ ZE SŁODKICH MIGDAŁÓW 100ml Mogę oddać wszystkie azjatyckie produkty za joico i olej z migdałów, ale odżywkę też bym chętnie przygarnęła Więc może byś coś sobie u mnie dobrała? Jeśli nie a taka opcja Ci pasuje, to zapraszam na pw
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
wstaw zdjecia tych rzeczy : * PUPA puder prasowany ( kupiony kilka dni temu w douglasie, tylko raz maźnięty, niestety jednak nie nadaje się do mojej karnacji, w zależności od zmieszania kolorków można użyć go jako pudru, rozświetlacza, bądź cieni, świetny efekt, posiadam kartonik)
* PUPA luminys 04 (wypiekany róż, 3,5g NOWY!!!)
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
paulcia666 - napisz cos więcej o tym pudrze PUPA, ja byłabym chtna w zamian za Estee Lauder lubDIOR - złota kosmetyczka
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
no i teraz już całkowicie zgłupiałam.. bo oba produkty są wypiekane (wg KWC) i nie wiem czy nie pomyliłaś linku.. w każdym razie ten trzy kolorowy w różu mnie interesuje..
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
cos u mnie za?
Joico, K - PAK Color Therapy, Restorative Oil - ( zostało ok. 90ml ze 100ml) nie muszę oddawać- tylko za coś super
|
|
#27 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
to dobrze..
kochana.. moim zdaniem dopasowuje się rewelacyjnie.. i wcale nie tworzy efektu szarej i zmęczonej buźki.. Natomiast mimo wielkich chęci BB nie są dla mnie.. Próbowałam już wielu możliwych i jakoś moja skora je odrzuca.. Chyba przyzwyczailam sie do wysokich polek i teraz ciezko na cokolwiek innego się przestawić.. (mimo,ze ceny BB nie są wcale niskie) . Przemysl, ja chetnie przygarne trojkolorowa PUPE
|
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
ok.. zatem zapraszam na priv..
dogadamy się co do wymianki..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.

) o owocowym zapachu,
),

i czy w ogóle chciałabyś taką wymiankę? Mogę się też wymienić tylko za kulki Guerlain. Wtedy też mniejsze odlewki
: