|
Notka |
|
Konkurs Sephora Napisz w swoim wątku, jakie kosmetyki są niezbędne w Twojej kosmetyczce i wygraj wspaniałe nagrody marki Sephora! |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Rewizja w mojej kosmetyczce
Podręczna kosmetyczka to nie domowa toaletka.Powinno się w niej znaleźć tylko to czego możemy potrzebować do małych poprawek makijażu w ciągu dnia...Tak powinno być,ale...
Ja właśnie zrobiłam rewizję w mojej kosmetyczce i stwierdzam,że wszystko co w niej jest...jest mi po prostu niezbędne. Znalazłam mascarę,która wydłuża i pogrubia rzęsy.Zawsze zwracam uwagę,by mieć dobrze umalowane oczy.Uważam,że muszą być wyraziste. Perfumy o zapachu owoców przeplatany miętowymi akcentami-bez nich czuje się nie ubrana. Puder pozornie nie pozorny,a to bardzo ważny kosmetyk.Występuje zawsze w finale makijażu.To on nadaje mu ostateczny wyraz. Róż,który jest wspaniałym dopełnieniem makijażu,ożywia twarz i ujmuje lat-dlatego jest niezbędny ![]() Szminka to gwiazda makijażu.Zmysłowa,kobieca nieodzowna w każdej damskiej kosmetyczce,także mojej. Błyszczyki...mnóstwo błyszczyków w naturalnym lub brzoskwiniowym kolorze. I jeszcze kilka innych rzeczy typu woda termalna w sprayu,chusteczki higieniczne i nić dentystyczna-bo nigdy nie wiadomo kiedy może się przydać. Jak widać moja kosmetyczka jest całkiem pojemna ale doskonale pasuje do mojej również pojemnej torebki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.