|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Pigułki a okres
Dziewczyny, trzy tygodnie temu odstawiłam pigułki antykoncepcyjne i zastanawiam się teraz, jak to jest z okresem...Mam liczyć na regularny? Na pewno wiecie..
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pigułki a okres
Z tym okresem po odstawieniu pigułek różnie bywa
Niby czasami lekarze przepisują pigułki w celu uregulowania okresu, jednak nie oznacza to, że nasz organizm po ich odstawieniu będzie chodził jak szwajcarski zegarek Myślę, że w sytuacji, kiedy okres nie pojawia się przez dwa, trzy miesiące, należałoby udać się do ginekologa w celu wyjaśnienia tego zjawiska. Jeśli okres się pojawi, natomiast będzie nieregularny, nie panikowałabym. Taka już kobieca natura, że mało która z nas ma naprawdę regularne cykle
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
ja po odstawieniu pigułek pierwszego miesiąca miałam normalnie okres,a drugiego już się nie pojawił.Jednak moja ginekolożka stwierdziła,że po odstawieniu tak czasem bywa i radziła poczekać trochę.No i miała rację,okres pojawił się
Także nie martw się jeśli na początku okresu nie będzie.Gdy bedzie to trwało dłuzej niz miesiąc to wtedy idź juz do lekarza buźka
|
|
|
|
|
#4 |
|
Magda
|
Mi się po odstawieniu tabletek okres rozregulował zupełnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.

Myślę, że w sytuacji, kiedy okres nie pojawia się przez dwa, trzy miesiące, należałoby udać się do ginekologa w celu wyjaśnienia tego zjawiska. Jeśli okres się pojawi, natomiast będzie nieregularny, nie panikowałabym. Taka już kobieca natura, że mało która z nas ma naprawdę regularne cykle