|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Różowe włosy
Witam wszystkie wizażanki
![]() Mam pytanie, a w sumie to prośbę o radę. Zdecydowałam się na farbowanie włosów na kolor jasnoróżowy, pastelowy. Mam naturalnie grube, ciężkie, ciemne włosy, a na dodatek są teraz zafarbowane (w sumie jest to niewidoczne, ale od połowy - włosy sięgają mi za ramiona - mają czerwonawy pobłysk). Jak myślicie: 1) czy podczas farbowania włosy bardzo się zniszczą? (najpierw rozjaśnią je do blondu, a potem zrobią na róż) 2) co zrobić z brwiami, które są niemal czarne? Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Różowe włosy
Powiem Ci tak, to może być najgorsze co zrobisz swoim włosom... Rozjaśnienie bardzo ciemnych włosów je strasznie zniszczy, zrobią się cieńsze, słabsze, na pewno tego chcesz? Ciężko będzie taką decyzję odwrócić... Co do brwi nie wiem jak to zrobić..
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Przemyśl to:
1)zniszczone włosy-rozjaśnianie ciemnych włosów często kończy się poważnymi szkodami w ich kondycji 2) mega, mega męczarnia z odrostami nie polecam 3)taki kolor nie pasuje do grubych włosów (moim zdaniem) Ja bym odradzała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Sama mam czasem ochotę sobie walnąć na głowie jakiś dziwny niespotykany kolor,ale jak pomyślę, ile z tym byłoby roboty i jaka to szkoda dla moich włosów to rezygnuję.Rozjaśnianie ciemnych włosów do blondu i robienie innego koloru bardzo wpłynie na ich kondycję i już nie będą takie jak przedtem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Hm, dziękuję za odpowiedzi
![]() Jeszcze się zastanawiam, czy to aby na pewno dobry pomysł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() " Mam naturalnie grube, ciezkie, ciemne wlosy", za takie wlosy jak Twoje oddalabym wiele. Moze nie mialam naturalnie grubych i ciezkich wlosow jak Ty zanim wpadlam na pomysl aby uprzednio je rozjasnic i pofarbowac na bardzo czerwono ![]() Potrzebowalam ok 4 lat aby chociaz w polowie wrocily do dawnej kondycji. Potwierdzam to co pisza dziewczyny, rozjasnianie odrostow, ciagle farbowanie na tak inwazyjny kolor zniszczy Twoje wlosy i naprawde nie ma co sie spodziewac, ze pozniej odzyskaja dawna strukture. Wlos naturalny staje sie cienszy i jest bardziej podatny na zniszczenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.