|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Mleczko do włosów z Lidla
Witam! nie wiedziałam gdzie dokładnie założyć ten wątek ale niech juz będzie na plotkowym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Mleczko do włosów z Lidla
a pamietasz ile kosztowal?? dzisiaj moze pojade do lidla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kupowalam juz kilka razy kosmetyki w Lidlu z firmy Cien i moge polecic,ceny bardzo przystepne,produkty spelniajace swoje zadanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Kosztowało około 9 zł, jest w takiej szklanej buteleczce z atomizerem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
kosztuje 3,99...wczoraj kupilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
a gdzie to można kupic?gdzie się ten sklep znajduje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja takze uważam, że mleczko jest fajne, mojej mamie poleciła je fryzjerka. W Lidlu jest trochę kosmetyków, przede wszystkim firmy Cien - np. maskara, pomadka ochronna, krem do rąk, balsam, kremy do twarzy, tonik itd. Może któraś z Was coś używała i się wypowie ?
![]() Aaa, moja mama kupiła sobie krem do twarzy chyba z Q10 i raz spróbowalam. Jakie działanie nie wiem ale konsystencja super, taka lekka aż palec zanurza sie w słoiczku ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja używam z LIDLa:
=> płatki kosmetyczne bo są rewelacyjne!! => Tampony też niezłe. => Zmywacz do paznokci strasznie śmierdzi, ale dobrze zmywa lakier i jest w dużej butli. => Mleczko do demakijażu całkiem niezłe, jak za takie pieniądze, ale jak dla mnie za słabe, trzeba się nieźle natrzec zeby zmyć tusz do rzęs. =>Żel pod prysznic malinowy za 1,70 pachnie landrynkami, ale strasznie wysusza skórę i ma dziwną konsystencję. => Szmpon do włosów farbowanych w pomarańczoiwej butli całkiem fajny i świetnie pachnie ![]() => Za to lakier i pianka do włosów masakra... Chyba nigdy nie miałam nic gorszego. Włosy matowe, szorstkie. Potworność. Chciałam to wywalć do śmieci, ale mama nie pozwoliła i sama zużyła. => żel przeciwcelulitowy- nie zauważyłam żadnego działania Ale tego dużo... Pewnie i tak było jeszcze wiecej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.