|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
przyjme ubrania dzieciece, ciazowe. bardzo pilne
witam wizazanki. znalazlam sie pilnej potrzebie z dwiema coreczkami (4 lata i 11 miesiecy) oraz nienarodzonym jeszcze dzieckiem ( jestem w 6 miesiacu ciazy). jesli ktoras z was miala by na zbyciu jakies ubranka dzieciece lub ciazowe chetnie skorzystam, poniewaz znalazlam sie w bardzo trudnej sytuacji zyciownej. jestem w lodzi. za kazde zainteresowanie i pomoc bede bardzo wdzieczna.
Edytowane przez paula005 Czas edycji: 2012-03-18 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: przyjme ubrania dzieciece, ciazowe. bardzo pilne
Niestety nie jestem w posiadaniu żadnych, ale jeśli nie masz nic przeciwko, to umieszczę link do Twojego wątku w swoim podpisie. Jak się obie poprzewijamy tu czy tam, to będzie chyba większa szansa na znalezienie kogoś, kto Ci pomoże.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
super dziekuje
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie mam ani ubranek na dziewczynek. Dla bobasa, bo już przejmuje przyjaciółka, ale gdybyś była chętna na budrysówkę z mojego wątku w rozmiarze 86 , to napisz. Ale ona jest w stanie dostatecznym, tak na dwór się nada, jak dzidzia podrośnie.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dalam ogloszenia na kilku stronach z ogloszeniami i powiem szczerze ze nawet sienie spodziewalam ze tyle osob bedzie chetnych zeby pomoc.
![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Cieszę się.
![]() ![]() Pozdrawiam, być może z ulicy obok, kto wie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
a dziekujemy
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:08.