|
|||||||
| Notka |
|
| Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Szukany dekorator wnętrz
Witam.
![]() Mam już pewien pomysł na to, w jakim stylu chcę miec urządzone. Ba! Nawet jak chcę, żeby to wyglądało (załączniki - mieszkanie w kolorach naturalnych, panele itd.). Pytanie tylko, czy dekorator wnętrz konkretnie przyporządkuje się do wizji, czy raczej trudno o takiego? Szukam owego w Warszawie. Mieszkanie jest nowiutkie, od dewelopera.
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Szukany dekorator wnętrz
Jeżeli dokładnie wiesz jak ma wyglądać mieszkanie to zastanów się czy dekorator ,a raczej projektant jest Ci potrzebny. Oczywiście dla projektanta wnętrz ( bo o takich mogę się wypowiadać ) najważniejsze powinno być to co Ty chcesz mieć w mieszkaniu, jakie rozwiązania, kolorystyka, "styl" Ci się podoba.
Projektant powinien brać jeszcze inne rzeczy pod uwagę, czyli np. realne możliwości mieszkania i przestrzeni jaką dysponujesz ale także budżet jaki masz na to przeznaczony. Rozwiązania pokazane na zdjęciach bardzo fajne i gustowne ale dosyć drogie. |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukany dekorator wnętrz
Poważny architekt oczywiście wezmie pod uwagę styl w jakim chcesz mieszkać i w jakim dobrze się czujesz i zaproponuje cos co bedzie odpowiadało układowi twojego mieszkania,pomoże tez dobrać materiały.Poleci kilka miejsc.Zaprojektuje meble na wymiar.
Zawsze dokładnie wypytuje klienta jak chce mieszkać a swoją wizję narzucam tylko niezdecydowanym-niektórzy po prostu tego potrzebuja. Ty skoro jesteś zdecydowana,a nawiasem mówiąc swietny masz gust nie powinnaś mieć problemów z dogadaniem się z architektem.Pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:30.

Mieszkanie jest nowiutkie, od dewelopera.