|
Notka |
|
Konkurs Sephora Napisz w swoim wątku, jakie kosmetyki są niezbędne w Twojej kosmetyczce i wygraj wspaniałe nagrody marki Sephora! |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Konkurs sephora czyli czego nie może zabraknąć w mojej kosmetyczce
Jak każda kobieta swój niezbędnik mam
zaraz go wam przedstawię: Tam ta da dam ! Gdy wstanę rano tonizuję buzie, gdy jestem już stonizowana resztę robię na luzie. Następnie używam krem matujący, ciągle szukam ideału,bo każdy jest zbyt mało sebum absorbujący. Mój numer jeden to podkład Clinique, Moja cera idealna po nim jest w mig! Później nakładam Light Touch Sephora, Dzięki niemu znika z twarzy każda zmora. Taka jak pryszcz czy cienie pod oczami, Już jest dużo lepiej,lecz sporo przed nami. Czas teraz na oczka - wkracza baza pod cienie Oczywiście ArtDeco - i tego nie zmienie. Kolor powiek zależy od pogody,humoru a czasem poprostu od mojego ubioru Gdy powiekę cieniami już wymaluję Zrobię kreskę eyelinerm - bez niego źle się czuje Eyeliner Gosh używam bo kolory mają fajne, Tuszuję rzęsy Sephora Full Action - jest niemal idealnie ! Wiem czego brakuje ! Ahaha ! To róż poprostu, to Boujoris! Ma wiele kolorów i różne odcienie Każda znajdzie jakiś dla siebie. A więc niezbedny jest dla mnie róż, baza,korektor ... coś jeszcze, cóż... Nie ruszę się z domu,bez kremu,toniku, podkładu,tuszu,eyelinerik u ![]() Jeszcze lusterko - to jest koniecznie ! Brak lusterka brzmi niebezpiecznie .
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.